Roomba porszívó: miért nem tud dokkolni néha? Miért ébred fel, ha nincs a dokkolón?
Roomba 676.
Ha valami miatt nincs a dokkolón, akkor pár percen belül flébred, azaz zölden világít a bekapcsoló gomb.
Nem a fal mellett van a dokkoló, mert ott egy beugró van és még nehezebben találna haza. Viszont ki van támasztva egy súlyzóval, így "cserében" oldalról is tartja. Mégis sokszor elakad a dokkolón, elhúzza azt, vagy amikor a beakadás után letolat róla, akkor elhúzza a súlyzótól. Miért lehet ez? Nem túlzottan szeretném hozzáragasztani a parkettához.
De miért ébred fel? ;)
Ma például felmostam, a dokkoló környékét is, közben félre volt téve, természetesen felébredt. Múltkor ki volt téve az előszobába, de tettem-vettem, mielőtt elindítottam, felébredt egy idő után. Ahogy a karbantartások során is, amikor a hátára van fordítva.
Ki van támasztva a dokkja, még jobban is, mintha simán a fal lenne ott. A csatlakozókat időnként tisztítom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!