Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyivel jobb egy LIDAR...

Mennyivel jobb egy LIDAR szenzoros robotporszívó mint egy sima?

Figyelt kérdés

Melyiket vennétek meg ajándékba? Az egyszerűbb kezelhetőség küszöbön átjutás lenne a fő szempont.

[link]

Vagy.

[link]

szept. 30. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Egyiket se venném, mert ezek használhatatlan játékszerek. Gyengén tisztítanak - de azt is csak ott "ahol a papok táncolnak" - és az akkumulátor is hamar megpurcan bennük.
szept. 30. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
1-es Köszönöm! Kíváncsi vagyok melyik gépre mondanád azt,hogy ez a minimum!
szept. 30. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
A lézert (lidart) használó gépek sokkal pontosabban tájékozódnak mint azok a robotok amikben nem ez van (giroszkóp vagy kamera). Felméri amga körül a területet, pontos térképet készít amit appban úgy szerkesztesz ahogy akarsz, nagy területen sem téved el. Úgy kalkulálj, hogy kb 2cm-es küszöbön tudnak átmenni ha annál több akkor bajos. Ja és nagyon nem játékszerek főleg a lézeres robotok. Bőven megfelelően takarítanak nem csak ott ahol "a papok táncolnak". Persze lakásfüggő a dolog, de egy átlag lakásba rengeteg időt tudnak megspórolni. Ja és az akksi sem feltétlenül hibásodik meg. Az én gépem öt éves heti háromszor takarít és eredeti akksi van benne.
okt. 1. 00:00
 4/4 A kérdező kommentje:
3-as Köszönőm a választ. Megrendeltem.
okt. 1. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!