Mennyivel jobb egy LIDAR szenzoros robotporszívó mint egy sima?
Figyelt kérdés
Melyiket vennétek meg ajándékba? Az egyszerűbb kezelhetőség küszöbön átjutás lenne a fő szempont.
Vagy.
szept. 30. 09:51
1/4 anonim válasza:
Egyiket se venném, mert ezek használhatatlan játékszerek. Gyengén tisztítanak - de azt is csak ott "ahol a papok táncolnak" - és az akkumulátor is hamar megpurcan bennük.
2/4 A kérdező kommentje:
1-es Köszönöm! Kíváncsi vagyok melyik gépre mondanád azt,hogy ez a minimum!
szept. 30. 10:08
3/4 anonim válasza:
A lézert (lidart) használó gépek sokkal pontosabban tájékozódnak mint azok a robotok amikben nem ez van (giroszkóp vagy kamera). Felméri amga körül a területet, pontos térképet készít amit appban úgy szerkesztesz ahogy akarsz, nagy területen sem téved el. Úgy kalkulálj, hogy kb 2cm-es küszöbön tudnak átmenni ha annál több akkor bajos. Ja és nagyon nem játékszerek főleg a lézeres robotok. Bőven megfelelően takarítanak nem csak ott ahol "a papok táncolnak". Persze lakásfüggő a dolog, de egy átlag lakásba rengeteg időt tudnak megspórolni. Ja és az akksi sem feltétlenül hibásodik meg. Az én gépem öt éves heti háromszor takarít és eredeti akksi van benne.
4/4 A kérdező kommentje:
3-as Köszönőm a választ. Megrendeltem.
okt. 1. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!