Robotporszívóba felmosófolyadék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A használati utasítás nem ajánl felmosófolyadékot a vízbe keverni(porszívó+felmosó funkciós gép).Ennek ellenére van köztetek,aki így használja?Azért sima vízzel felmosni nem a legjobb illetve nem látom,hogy mi kárt tehetne a gépben,amikor a tartály egyszerűen ürül a padlóra...De tönkretenni sem akarom emiatt,ha Én gondolom rosszul...
Köszi a segítséget!
márc. 11. 17:36
1/6 anonim válasza:
Persze, használd nyugodtan - a tervezőmérnökök mit sem értenek hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem iróniára vagyok kíváncsi!
márc. 11. 18:19
3/6 anonim válasza:
Mi pedig ostoba kérdésekre nem vagyunk, mégis felteszitek őket.
4/6 anonim válasza:
Amiatt nem ajánlja, emrt felhabzik, azt meg szerencsétlen beszívja és kampó a motornak.
5/6 anonim válasza:
Nem javasolt bele hagyományos tisztítószer. A robot tartályában vagy egy kis vízpumpa azt ki tudják kezdeni a különböző kegyszerek. A felmosórongyra tehetsz tisztítószert, de a tartályba ne. Léteznek kifejezetten robotporszívókba való felmosószerek azokat lehet használni persze nem olcsóak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszolóknak,negpróbálok a felmosóanyagra tenni.
Az idióta gyökér meg ne válaszoljon olyanra,ami zavarja a szemét,normálisan tettem fela kérdést te paraszt.
márc. 13. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!