Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felmosas gyerek mellett?

Felmosas gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet hulye kerdes, de nagyon szenvedek a felmosassal. Kutyank van, napi szinten kene, de a 15 honaposom mellett lehetetlen feladatnak erzem. Csak akkor tudok felmosni mindenhol, ha a ferjem elviszi valahova es nincs itthon.

Ti ezt hogy oldjatok meg? Az a baj, hogy a nappali alvasat babakocsiban, seta kozben tolti, tehat ekkor nem erek ra. Ha ebren van, akkor a konyhat fel tudom ugy mosni, hogy addig a babakocsiban ul majd kimegyunk az udvarra, de a haz tobbi reszere ilyenkor mar nincs idom, mert turelmetlen, nyilvan.

Este keson alszik el, akkor orulok, ha tudok olvasni 1 oldalt, aztan en is alszom kb.

júl. 30. 09:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen, van szovott kendonk, karikas, mei tai, 2 fele csatos is.

3 napos koratol kezdve hordoztam, de nem viseli el mar egyiket se 🥲

Pedig imadtam en is, de 11 honaposan ugy dontott, hogy o mar nem jon a hatamra soha. Vagy egyelore. De kezben persze imadja cipeltetni magat kezben, de ugyanez mar egy karikassal oldalt se mukodik.

Pedig most milyen jol jonne :D

júl. 30. 18:46
 22/25 anonim ***** válasza:

Be teszed jarokaba

Adsz neki olyan játékot ami csak ott van, vagy eteleseket mittudomen. Hozzá kéne szoktatni hogy van amikor dolgod van. Én etetőbe, járókaba tettem olyankor és adtam valami szórakoztatót

júl. 30. 18:50
 23/25 A kérdező kommentje:

Es mit csinalsz, ha hanyasig sir? Nalunk ez nem mukodik,probaltam persze.

Etetoszeket elviseli 10 percig, ennyi van. Amugy mindent meg tudod csinalni mellette, nem tema. De ezen a ponton a halalos kimerultseg a legnagyobb problemam, este kene felmosni es csokolom. Majd egyszer…:D

júl. 30. 18:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Ahh este, mosson fel este a....

Majd ha piros hó esik. Anno amúgy beugrott, képes voltam felkelni hajnalban, kb 5kor és neki állni takarítani.

júl. 30. 19:20
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig szenvedtem vele, éjjel próbáltam, de elég hangos művelet a gőzölős is, meg ahogy a hagyományos vödörbe is betöltöm a vizet, meg kiöntöm. Na mindegy is, csináltam amikor tudtam, aztán feladtam az ezen való görcsölést, és továbbra is akkor csinálom amikor sikerül vagy nem.

Semmi baja nem lett, igaz nálunk cica van, de bejárunk cipővel is a szobákba is néha.

júl. 30. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!