Felmosas gyerek mellett?
Sziasztok! Lehet hulye kerdes, de nagyon szenvedek a felmosassal. Kutyank van, napi szinten kene, de a 15 honaposom mellett lehetetlen feladatnak erzem. Csak akkor tudok felmosni mindenhol, ha a ferjem elviszi valahova es nincs itthon.
Ti ezt hogy oldjatok meg? Az a baj, hogy a nappali alvasat babakocsiban, seta kozben tolti, tehat ekkor nem erek ra. Ha ebren van, akkor a konyhat fel tudom ugy mosni, hogy addig a babakocsiban ul majd kimegyunk az udvarra, de a haz tobbi reszere ilyenkor mar nincs idom, mert turelmetlen, nyilvan.
Este keson alszik el, akkor orulok, ha tudok olvasni 1 oldalt, aztan en is alszom kb.
Igeen, az otlet jo, a ferjem szokta altatni is. De en addigra mar azt se tudom hol vagyok, ejszaka is 15+alkalommal kel es reggel 5-kor indul a nap. Faradt vagyok estere mar. De ha meg en altatnam a ferjem megcsinalna, csak akkor 0 idom lenne vegre nyugiban lenni 🤣
Talan ha mar nem kel ennyit, jo lesz ez a rendszer.
Nem olvastam végig a válaszokat, de amit te keresel, az a "szárazolás".
Intézmény takarító voltam a gyerek előtt, a "szárazolást" felmosás után egy(vagy több,területtől függően) teljesen száraz lapos moppal tudod csinálni, és ez nagyon lerövidíti a száradási időt.
Irtam, hogy csak babakocsiban alszik tologatva. Sajnos. Unom en is, elrontottuk tudom, de anno se volt mas valasztasunk, ha azt akartuk hogy aludjon akkor csak a hordozas vagy babakocsi valt be. A hordozast mar nem viseli el, igy az ugrott. Ejszaka alszik amugy az agyaban/agyunkban, de nappal be se lehet vinni a szobajaba azonnal sir.
Koszi; ez a szaraz felmosas nagyon jo otlet, kiprobalom!! ☺️
Igen, csak addig nem mosok fel, csak a konyhat. Nagy a haz.
Mindegy igazabol, koszi a valaszokat ☺️
Először felmostam a szobákat, utána a nappaliban játszottunk. Mikor a szobák felszáradtak bementünk a szobájába és a nappalit, konyhát mostam fel.
Szóval nem egyszerre mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!