Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felmosas gyerek mellett?

Felmosas gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet hulye kerdes, de nagyon szenvedek a felmosassal. Kutyank van, napi szinten kene, de a 15 honaposom mellett lehetetlen feladatnak erzem. Csak akkor tudok felmosni mindenhol, ha a ferjem elviszi valahova es nincs itthon.

Ti ezt hogy oldjatok meg? Az a baj, hogy a nappali alvasat babakocsiban, seta kozben tolti, tehat ekkor nem erek ra. Ha ebren van, akkor a konyhat fel tudom ugy mosni, hogy addig a babakocsiban ul majd kimegyunk az udvarra, de a haz tobbi reszere ilyenkor mar nincs idom, mert turelmetlen, nyilvan.

Este keson alszik el, akkor orulok, ha tudok olvasni 1 oldalt, aztan en is alszom kb.

júl. 30. 09:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Igeen, az otlet jo, a ferjem szokta altatni is. De en addigra mar azt se tudom hol vagyok, ejszaka is 15+alkalommal kel es reggel 5-kor indul a nap. Faradt vagyok estere mar. De ha meg en altatnam a ferjem megcsinalna, csak akkor 0 idom lenne vegre nyugiban lenni 🤣

Talan ha mar nem kel ennyit, jo lesz ez a rendszer.

júl. 30. 11:40
 12/25 anonim ***** válasza:
De miért nem mosol fel, mikor napközben alszik?
júl. 30. 12:48
 13/25 babyboom567 ***** válasza:
76%

Nem olvastam végig a válaszokat, de amit te keresel, az a "szárazolás".

Intézmény takarító voltam a gyerek előtt, a "szárazolást" felmosás után egy(vagy több,területtől függően) teljesen száraz lapos moppal tudod csinálni, és ez nagyon lerövidíti a száradási időt.

júl. 30. 12:52
 14/25 A kérdező kommentje:

Irtam, hogy csak babakocsiban alszik tologatva. Sajnos. Unom en is, elrontottuk tudom, de anno se volt mas valasztasunk, ha azt akartuk hogy aludjon akkor csak a hordozas vagy babakocsi valt be. A hordozast mar nem viseli el, igy az ugrott. Ejszaka alszik amugy az agyaban/agyunkban, de nappal be se lehet vinni a szobajaba azonnal sir.

Koszi; ez a szaraz felmosas nagyon jo otlet, kiprobalom!! ☺️

júl. 30. 13:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Etetoszekbe raktam. 10 percet irod elvan, addig felmosol, amig megszarad addig meg odaultok az agyra. Azert nem olyan nagy ordongosseg ez.
júl. 30. 13:16
 16/25 A kérdező kommentje:

Igen, csak addig nem mosok fel, csak a konyhat. Nagy a haz.

Mindegy igazabol, koszi a valaszokat ☺️

júl. 30. 13:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Először felmostam a szobákat, utána a nappaliban játszottunk. Mikor a szobák felszáradtak bementünk a szobájába és a nappalit, konyhát mostam fel.

Szóval nem egyszerre mindent.

júl. 30. 13:46
 18/25 flora08 ***** válasza:
100%
Nem a legalaposabb sajnos, de beszereztem egy Vileda lapos felmosót, aminek a tartályából kell spriccelni a vizet a padlóra. Mikor a fiam még etetőszékben evett, mindig ezzel töröltem alatta, az étkezés után. Szép vékonyan eloszlatja a vizet, és hamar fel is szárad, legalábbis hamarabb, mint a hagyományos felmosóval. (A felmosófejet lehet mosni gépben.) Ha a konyhában/nappaliban volt a fiam, csak ott töröltem, ahol foltos lett, csak akkor mostam fel rendesen, mikor aludt vagy az apukájával kimentek játszani.
júl. 30. 14:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ettől már csak az a jobb, hogy délelőtt felmostam, délutánra már alig látni belőle valamit :D
júl. 30. 18:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én hordozókendővel oldottam meg ezeket a dolgokat, nagy termetű a fiam, így másfél-kétéves koráig tudtam így. A hátamra vettem fel hozzá.
júl. 30. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!