Felmosas gyerek mellett?
Sziasztok! Lehet hulye kerdes, de nagyon szenvedek a felmosassal. Kutyank van, napi szinten kene, de a 15 honaposom mellett lehetetlen feladatnak erzem. Csak akkor tudok felmosni mindenhol, ha a ferjem elviszi valahova es nincs itthon.
Ti ezt hogy oldjatok meg? Az a baj, hogy a nappali alvasat babakocsiban, seta kozben tolti, tehat ekkor nem erek ra. Ha ebren van, akkor a konyhat fel tudom ugy mosni, hogy addig a babakocsiban ul majd kimegyunk az udvarra, de a haz tobbi reszere ilyenkor mar nincs idom, mert turelmetlen, nyilvan.
Este keson alszik el, akkor orulok, ha tudok olvasni 1 oldalt, aztan en is alszom kb.
Beraktam az etetőszékbe, kapott játékot vagy rágcsát, ott volt mellettem, és közben felmostam. Ha nem volt hozzá kedve, akkor mondtam neki hogy felmosok, ezt egy idő után megértette hogy addig nem veszem ki.
Viszont ha benti kutyám lenne, akkor én inkább beruháznék robotporszívóra.
Van robotporszivonk, de amugy maga a porszivozas nem gond, simat is hasznalunk, mert nem fer mindenhez hozza. A gyerek is szereti :D Van benne felmosas funkcio, de inkabb csak a vizes koszt kenegeti, nem szeretem.
De a problema a szaradasi idovel van inkabb felmosas utan, hogy addig abba ne tapicskoljon bele :D
Igazabol lehet nem a kutya a baj, hanem csak ugy mi, az egesz csalad. De nap vegere retek van. Bar ugye ki-be jarkalunk, homokozunk stb, es hiaba cserelunk cipot, papucsot, nem eleg. Meg ugye az evesek, 5 meteres korzetben kaja van a foldon, ha eszik a gyerek, haha.
Egyebkent atgondoltam es lehet inkabb kedvem nincs mar ra, mint idom. Mert a ferjem akar napi szinten el tudna vinni 2 orara valahova a gyereket, megoldhato delutan, de akkor ugye en kimaradok a csaladi eletbol, ezt nem akarom. Heti 1x szoktunk felmosni igy, illetve magat a konyhat napi szinten muszaj. Csak ez valahogy keves.
Pont most mostam fel az 5 és 7 éves mellett. :D most ülünk a kanapén és várjuk, hogy száradjon :D a kutyával együtt 😀
Esetleg amíg eszik, etetoszekbe ül még ilyenkor igaz? Nem emlékszem én anno hogy oldottam meg, de valahogy sikerült :D Mondjuk napi szinten én se mostam, porszivoztam fel, bár akkor még nem volt se kutyánk, macskánk. Igaz, most is heti 2-3x csak.
Megul, de csak 10 percig. Mindegy hogy etetoszek vagy babakocsi, mikor melyikbe rakom :D Ennyi ido csak a konyhara eleg,de amerikai konyhas nappalink van, nem tudom bezarni az ajtot, ezert is kell utana kimennunk amugy.
Amugy tudom, hogy nyilvan kesobb megszokja illetve ha egyszer majd lesz mesenezes, akkor tudom hogy az majd lekoti. Vagy talan. De csak emiatt 2 eves kor alatt nem szoktatnam kepernyore 😅
Minden hazimunkat el tudok vegezni mellette/vele, a kerdes se errol szolt, nem gond semmi mas. Ebbol a szempontbol nagyon konnyu mar vele, de persze nem volt mindig igy. Foleg amiota o is “segit”, azota a legkonnyebb.
Meg sokszor el is van 10-15 percekre egyedul, akkor en hagyom, nem ulok mellette. Csak nala ez ugy nez ki, hogy leul, megy, leul, felmaszik ide-oda, aztan picit jatszik valamivel.
Igy nyilvan felmosni nem lehet…:D
Én mindig este mostam/mosok fel, vagy a férjem mosott/mos fel, amíg altatok.
Napközben csak akkor, amikor valamit kilötyköltem és ragadott.
Úgyis minden szirszart behordunk napközben, ha nagyon homokos a folyosó, akkor felsöprön, de nem ugrálok egész nap a felmosóval.
Este amikor nyugi van, akkor egy újabb söprés, felmosás, aztán jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!