Miért kell alapvetöen a férfinak viselnie a felelősséget a nő terhességét illetöen?
Ha a szexuális aktus két egyenlő fél beleegyezésével jön létre, akkor a férfiak miért vannak olyan jogfosztott helyzetben, hogy nekik kell hosszútávú (anyagi)felelősséget viselniük ha a nő teherbe esik?
Ha a nő átveri a férfit és úgy lesz terhes akkor is, ez pedig egyértelműen hátrányos megkülönböztetés. A nő dönthet a teste felett és az utóda felett, akkor a férfinek miért nincs meg ez a joga?
160#
Ez szerintem nem a te gondod lesz
Meg nem is csak rólam van szó, általános tipp amit neked köszönhetek
#161! Hé, NEKEM köszönheted, nem #160-nak! Mondjuk jogos a felvetése. Attól, hogy valaki terhes, még nem őrült meg, hogy veled lefeküdjön😁
162#
Persze persze, de mondjuk voltam már terhes nővel szóval újat nem mondott. De azért jó tipp
Változó hogy ki hogy reagál de általában szeretnek szexelni a nők terhesen is, bár vannak férfiak akik undorodnak tőlük de szerintem butaság. Van aki annyira finnyás hogy nem tud a nőjéhez érni mert látta szülni, gondolom ugyanez undorodik a terhes nőtől is
A #160 vagyok, akinek nem köszönheted.
Szerencsére a férjem nem ebbe a fajtába tartozik, azt mondta, ilyenkor a legjobb.
Úton a 4. 😅
Terhesen is teherbe lehet esni. Nagyon ritka, de nem lehetetlen. Szuperfetációnak hívják, ha rá akarsz keresni.
Nem válaszoltál arra, hogy ha te esnél teherbe, igazságosnak tartanád-e, hogy egy másik ember döntsön arról, hogy menjél abortuszra vagy sem.
Jogilag meg nem a nőhöz van közöd, hanem a gyerekedhez.
Az is egy valós érv, hogy egy gyereket felnevelni sokkal többe kerül, mint egy átlag gyerektartás. Akkor meg miért is érné meg? Ki az, aki úgy akar hasznot szerezni, hogy többet fizet be, mit amit kaphat?
"Terhesen is teherbe lehet esni. Nagyon ritka, de nem lehetetlen. Szuperfetációnak hívják, ha rá akarsz keresni."
Nemrég ment az a sorozat a Netflixen, rendesen odaba$zott 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!