Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az a gyakori keresztnév,...

Mi az a gyakori keresztnév, amivel a világból ki lehetne kergetni?

Figyelt kérdés

Miért?

Férfi és női neveket is írjatok, illetve a hozzá kapcsolódó sztorit, ha van.

2024. júl. 20. 19:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%

Natan, Noel, Zoe, Mira, Lara, Bella “Beni” (az osszes nev, amit igy lehet becezni).

Szimplan csak azert, mert oviban dolgozom es ezek a leggyakoribb nevek nalunk es olyan nehez a gyerekeknek is, amikor van a csoportban 3 Natan meg 3 Zoe pl :D

Amugy szep nevek, azzal nincs bajom, hogy most tetszik nem tetszik. Csak unom, haha.

2024. júl. 20. 19:44
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
Noel, Renáta
2024. júl. 20. 19:48
 3/28 anonim ***** válasza:
69%

Anna. Alapból szép név, nem is ez a bajom vele, hanem az, hogy ahány Annát ismertem, mindegyik egy aljadék, inkább nem mondom mi volt... Petra, Bernadett ugyanez, bár nem gyakoriak annyira az Anna névhez képest, de velük sem voltam kibékülve sosem.

Férfiban nagyon nincs ilyen, egyedül a Róbertet nem szeretem egy korábbi trauma miatt. Ráz tőle a hideg..

2024. júl. 20. 19:49
 4/28 anonim ***** válasza:
78%

Zoé, Lara, Léna. A szülők szerint szép, szerintem affekta.

Zselyke cukiskodó.

Bence,Noel. Mert kb minden masodik kisfiút így hivnak.

2024. júl. 20. 19:58
 5/28 anonim ***** válasza:
33%
Csilla, Csenge, Tünde, mert tizenéves kor felett már igencsak gyermekded a hangzása (legalább is a magyar fülnek), aztán meg pláne 50 felett már nagyon nevetséges egy erősen öregedő nőt így nevezni, ha meg valamilyen tiszteletre méltó pozicióban van akkor pláne....
2024. júl. 20. 20:11
 6/28 anonim ***** válasza:
74%

Lányok közül az Anna.

Szép név lenne pedig, de minden második kislányt így hívnak a játszin, ráadásul nekem olyan feleslegesen komolykodó egy egy-két évesnél, becézni meg annyira nem lehet (Panna/Panni szintén rengeteg van, az Annácska erőltetett, a Nusi béna 🙃 ).

Fiúknál meg a Boti, mert olyan bénán hangzik nekem (és mert minden második kisfiút így hívnak).

2024. júl. 20. 20:11
 7/28 anonim ***** válasza:
49%
Nikolett/a, annyi van belőlük, mint rostán a lyuk.
2024. júl. 20. 20:14
 8/28 anonim ***** válasza:
77%
Csenge, Kincső
2024. júl. 20. 20:26
 9/28 anonim ***** válasza:
63%

Luca. Nem tudom, miért olyan népszerű, de a környékünkön megdöbbentően sok kislányt hívnak így. A másik hasonló a Dalma, szerintem borzasztó hangzása van.

Na meg nem szoktak tetszeni a régi nevek, amiket alapvetően öregasszonyok viselnek: Mária, Ilona, Erzsébet, stb. De ahogy észrevettem, elég sokan vannak így vele, mert viszonylag ritka nevek mostanság.

Férfiban a Józseftől rázza a hideg a hátam. Meg a Béla. Bénabéla. De ezek is ugye ilyen régies nevek, a mai divatnevek közül nem találkoztam olyannal, ami kitűnt volna, mint extrém "csúnya".

A kiaknázatlan erőforrások névválasztásaitól most nagylelkűen eltekintek, azok gyakorlatilag mind vállalhatatlanok, de ők amúgy is más kultúra, szóval tökmindegy, nekem mi tetszik, nem vagyunk egy csoportban :D

2024. júl. 20. 20:31
 10/28 anonim ***** válasza:
67%
Noel, Nolen
2024. júl. 20. 20:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!