Nekem is az olyasmi nevek mint az elsőnek. Ahol érezni, hogy a szülő nagyon egyedi akart lenni, csak hát sok másik is. Noel, Nolen, Benett, Nátán (ez pláne, mint a sátán). Kislányoknál meg az ilyen súlytalan, két szótagos nevek, mindegyik ugyanolyan. Lana, Lara, Luna, Nina, Bella, Lia, Mia, stb.
2024. júl. 20. 21:07
14/28 anonim válasza:
Nem leszek népszerű, mert ezt a nevet tényleg sokan magasztalják, de: Olívia. A hideg ráz tőle. Nem tudom megmondani, miért, egyszerűen nem tetszik. Itt jegyzem meg: a nagyon hasonló Lívia, Lídia nevektől is lábrázást kapok.
2024. júl. 20. 21:08
15/28 anonim válasza:
Zoé, Kiara, Lara.
Bence, Noel, Nátán.
2024. júl. 20. 21:27
16/28 anonim válasza:
Noel, Nolen, Benett, Zselyke.
2024. júl. 20. 21:42
17/28 anonim válasza:
Noel. Az összes ismerősömnek, akinek az elmúlt 5 évben fia lett, két kivétellel, mind Noelnek nevezte.
A Nátántól meg egyszerűen feláll a szőr a hátamon.
A lánynevek közül a Nazira meg az Amira, amin felhúzom a szemöldököm, nekem ezek kutya nevek.
2024. júl. 20. 22:12
18/28 anonim válasza:
A magyarositott nevek pl Brájen, Denerisz, Ármándo és társai
2024. júl. 20. 22:56
19/28 anonim válasza:
Most látom, hogy gyakori nevet kérdeztél. Amiket írtam talán még nem annyira azok, bocsi.
2024. júl. 20. 22:57
20/28 anonim válasza:
Haha, az én egyik fiam Noel :D
Amúgy én csokos környéken lakom, itt mindenhol van 2-3 gyerek, de még senkivel soha nem találkoztam, akinek így hívják a gyerekét, az oviban sincs másik Noel, másjk csoportban sem tudok róla.
Amiből itt sok van, az a Hanna és a Lili. De fiúkból valahogy nincs sok ugyanazzal a névvelm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!