Mikor aludt először a mamánál a gyerek?
40, nem tudom hol, de valahol felrement valami, és nagyon.
Amikor elmentem szülni a második babamat akkor volt 7 éves és krokodil könnyekkel sírt, mert el merek menni szülni.
Nullára vagyok lepontozva, fogalmam sincs hogy miért, de nem is nagyon érdekel igazából.
40, meg azt elfelejtettem írni, hogy ő nem is akart menni aztán már, hiába mondtam milyen jó lesz pl a mamánál.
6 évesen egyszer elment, aztán 11 órakor érte kellett mennünk mert sírt..meg jó,hogy csak 10 kilométerre lakunk egymástól.
Muszáj volt a mamánál lennie? Nálunk is úgy oldották meg anyámék, hogy a mamánk jött el, de a saját otthonunkban voltunk, és apánk is ott volt.
Egy barátom tesójánál is nemrég a segítség ment házhoz, a 20 hónapos gyerkőc a saját ágyában aludt, nem volt gond altatásnál is, mert akkor az apja is ott volt.
Szerintem épp elég a gyereknek, hogy az anyja nincs ott pár napig, legalább a környezet maradhatna a megszokott.
45, nem, nem muszáj ott lennie, nincs is okom, hogy ott aludjon igazából, csak gondoltam szeretne nyaralni vagy valami.Hat nem, tévedtem.
Nem szeretne nyaralni...
A szülésnel az apja volt vele otthon, és mégis sírt, mert én három napig nem voltam otthon.
Amúgy nem csak a mamánál csinálja ezt, mindenkinek azt mondja a családból, ha kérdezik, nem-e akar náluk aludni, hogy nem, mert anya hiányozni fog
Csak a saját gyerekkori énemből indultam ki. Nagyon sokára aludtam ott a mamáméknál (10-11), akkor is sírtam.
Pedig mikor anyám szülte a húgom (7 éves voltam) megvoltunk szuperül a mamával itthon. Még most is emlékszem rá, nagyon jó emlékeim vannan abból a kb. 4 napból. 🙂
47, én is imádtam a nagyinal lenni, mindig mondom is a lányomnak milyen jó volt.
Hat ő más természet ezek szerint mint én voltam.
Nem baj no, férjhez majd már biztos nélkülem megy évek múlva 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!