Mikor aludt először a mamánál a gyerek?
Figyelt kérdés
Nagyon bepörögtem tegnap este. Kisfiam hó végén lesz egy éves. Azzal állított be a férjem hogy az anyósom aposom már nagyon akarják hogy ott aludjon a gyerek és ha egy évet betölti aludjon ott. Nálatok ez simán ment? Nagyon anyás apás a gyerek ha ott vagyunk és lát csak hozzánk jönne, elvileg ez a szeparacios időszak. Se anyósom se aposom azon kívül hogy üljön a gyerek az olukbe egyik se játszik vagy foglalkozik vele. Azaz "elvárásuk", hogy kiulnek a teraszunkra ölbe veszik és legyen csöndben.. amikor azt élvezi hogy mászik izeg mozog. Nyafogas a vége mindig. Hétvégén felhivtam őket délután medencezni. (Nem idősek) Gondoltam örülnek neki, erre mi furodtunk ők ültek a teraszon. Meg a gyereket is ki kellett vennem a vízbol hogy üljön az olukbe. A férjembol is kezd elegem lenni mert kuka..Nem akartam elhinni. Ilyen hozzáállással mit várnak nem tudom. De szerencsétlen gyerek így aludjon ott?júl. 9. 15:40
2/48 anonim válasza:
Nekem az volt az elvem, hogy ha majd ő kéri. Bőven iskolás volt már, rábeszélték, hogy milyen jó lesz. Végig sírta az éjszakát, de nem hívtak fel. Soha többet nem akart ott aludni :D
3/48 A kérdező kommentje:
2-es én ugyan erre gondoltam, hogy úgy se szólnának mert nekik többet ér hogy ott sír.. és még beszélni se tud. Mert nem szóltak, nem kérdezted meg?
júl. 9. 15:49
4/48 anonim válasza:
Másfél évesen. De nálunk játszottak velük. :)
5/48 anonim válasza:
Kb másfél évesen aludtak ott először mindketten. De nálunk más a helyzet, anyósomék a s.ggüket is kinyalják, meg viszik őket mindenhova, sokszor jobb programokat csinálnak nekik, mint mi. Babaként is vigyáztak rájuk sokszor. Őket úgy kell hazaimádkozni, nemhogy ne akarnának menni.
6/48 anonim válasza:
3# Nem akartak minket éjszaka zavarni!! 😂 Hát mondtam, hogy köszi a traumát a gyerek nevében is. Amúgy utána táborba simán elment, mert megbeszéltük, hogy a tanár BIZTOSAN hívni fog, ha nem jó neki ott, ez a tudat már elég volt neki, hogy minden nyafogás nélkül ott legyen egy hetet. Mamáéknál azóta se aludt. Kérdezte egyszer tőle, hogy nem volt jó itt? A gyerek meg rávágta, hogy nem 😂
7/48 anonim válasza:
2.5 illetve 5.5 évesek a gyerekeink. Még sosem aludtak sehol (itthonon kívül)
8/48 anonim válasza:
2,5 évesen. Azt is csak azért mert terhes voltam és a szülés idejére amúgy is ott aludt és akartunk egy "próbát". Azóta is csak akkor aludt ott ha szükség volt rá, csak úgy buliból nem hagytuk rájuk.
9/48 anonim válasza:
8 éves, még nem aludt ott, valószínűleg már nem is fog. (Nálunk sem minta nagyszülők vannak...)
10/48 anonim válasza:
4 évesen a nagyobbikat.
A kisebb most 4 éves, de őt idén még nem tudjuk ott altatni, nagyon ellenkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!