Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor aludt először a mamánál...

Mikor aludt először a mamánál a gyerek?

Figyelt kérdés
Nagyon bepörögtem tegnap este. Kisfiam hó végén lesz egy éves. Azzal állított be a férjem hogy az anyósom aposom már nagyon akarják hogy ott aludjon a gyerek és ha egy évet betölti aludjon ott. Nálatok ez simán ment? Nagyon anyás apás a gyerek ha ott vagyunk és lát csak hozzánk jönne, elvileg ez a szeparacios időszak. Se anyósom se aposom azon kívül hogy üljön a gyerek az olukbe egyik se játszik vagy foglalkozik vele. Azaz "elvárásuk", hogy kiulnek a teraszunkra ölbe veszik és legyen csöndben.. amikor azt élvezi hogy mászik izeg mozog. Nyafogas a vége mindig. Hétvégén felhivtam őket délután medencezni. (Nem idősek) Gondoltam örülnek neki, erre mi furodtunk ők ültek a teraszon. Meg a gyereket is ki kellett vennem a vízbol hogy üljön az olukbe. A férjembol is kezd elegem lenni mert kuka..Nem akartam elhinni. Ilyen hozzáállással mit várnak nem tudom. De szerencsétlen gyerek így aludjon ott?
2024. júl. 9. 15:40
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
90%
6 evesen. :D
2024. júl. 9. 15:43
 2/48 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az volt az elvem, hogy ha majd ő kéri. Bőven iskolás volt már, rábeszélték, hogy milyen jó lesz. Végig sírta az éjszakát, de nem hívtak fel. Soha többet nem akart ott aludni :D
2024. júl. 9. 15:47
 3/48 A kérdező kommentje:
2-es én ugyan erre gondoltam, hogy úgy se szólnának mert nekik többet ér hogy ott sír.. és még beszélni se tud. Mert nem szóltak, nem kérdezted meg?
2024. júl. 9. 15:49
 4/48 anonim ***** válasza:
73%
Másfél évesen. De nálunk játszottak velük. :)
2024. júl. 9. 16:03
 5/48 anonim ***** válasza:
91%
Kb másfél évesen aludtak ott először mindketten. De nálunk más a helyzet, anyósomék a s.ggüket is kinyalják, meg viszik őket mindenhova, sokszor jobb programokat csinálnak nekik, mint mi. Babaként is vigyáztak rájuk sokszor. Őket úgy kell hazaimádkozni, nemhogy ne akarnának menni.
2024. júl. 9. 16:10
 6/48 anonim ***** válasza:
79%
3# Nem akartak minket éjszaka zavarni!! 😂 Hát mondtam, hogy köszi a traumát a gyerek nevében is. Amúgy utána táborba simán elment, mert megbeszéltük, hogy a tanár BIZTOSAN hívni fog, ha nem jó neki ott, ez a tudat már elég volt neki, hogy minden nyafogás nélkül ott legyen egy hetet. Mamáéknál azóta se aludt. Kérdezte egyszer tőle, hogy nem volt jó itt? A gyerek meg rávágta, hogy nem 😂
2024. júl. 9. 16:10
 7/48 anonim ***** válasza:
88%
2.5 illetve 5.5 évesek a gyerekeink. Még sosem aludtak sehol (itthonon kívül)
2024. júl. 9. 16:22
 8/48 anonim ***** válasza:
88%
2,5 évesen. Azt is csak azért mert terhes voltam és a szülés idejére amúgy is ott aludt és akartunk egy "próbát". Azóta is csak akkor aludt ott ha szükség volt rá, csak úgy buliból nem hagytuk rájuk.
2024. júl. 9. 16:31
 9/48 anonim ***** válasza:
85%
8 éves, még nem aludt ott, valószínűleg már nem is fog. (Nálunk sem minta nagyszülők vannak...)
2024. júl. 9. 16:45
 10/48 anonim ***** válasza:
36%

4 évesen a nagyobbikat.

A kisebb most 4 éves, de őt idén még nem tudjuk ott altatni, nagyon ellenkezik.

2024. júl. 9. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!