Mikor aludt először a mamánál a gyerek?
#21 Hogy derülne ki? Ők azt mondanak amit akarnak, a gyerek meg még nem tudja elmondani.
Szerintem ez gáz, én kerek-perec megmondanám nekik, hogy nem fog ottaludni, mert nem a korának megfelelően foglalkoznak vele, kész. Egy ennyi idős gyerek már nem abból áll, hogy tartod a kezedben, aztán cuki. Ha megindul valamerre, utána se mennek, mert ahhoz meg kell mozdulni? Hát na...
De miért más? A gyerek szemszögéből baromira mindegy, hogy azért van a mamánál, mert kistesója születik, vagy azért, mert a szülei egy-másfél-két év otthon ülés után horribile dictu, elmennének egy kicsit kikapcsolódni mondjuk egy késő esti koncertre. Sőt, ha már elég nagy ahhoz, hogy felfogja a kistesó érkezését, akkor szerintem még rosszabbul is érinti, hogy miatta van "lepasszolva". Jobb helyeken az apuka szabit vesz ki olyankor, és ő van a nagyobbikkal...
Nekem a fiam másfél éves volt amikor elmentünk balozni a férjemmel.
Igaz anyu jött hozzánk, nem ő ment anyuekhoz.
Mi elmentünk este hétkor, anyu letette őt aludni fél kilenckor, reggel nyolckor kelt fel
Szombaton újra megyünk el, most sógornőm jön hozzá, akit nagyon szeret.
Nem hiszem, hogy gond lesz, így, hogy itthon lesz nélkülünk.
Viszont máshol meg nem aludt, azt nem tudom hogy viselné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!