Mikor hagytátok először éjszakára másra a kicsit?
Nálam ez még abszolút elméleti kérdés, 10 hónapos lesz, nagyon cicis éjszaka is, tehát eszembe se jutott , csak volt egy kérdés nemrég, hogy anyuka apuka nyaral egy kicsit, addig mama vigyáz a babára.
A mostani érzéseim alapján kétlem, hogy rendesen el tudnék lazulni, ha nincs a közelemben, de majd kiderül pár hónap múlva.
Mindenesetre érdekel, hogy Ti mikor voltatok először külön a kicsitől éjszaka.
Ha azt nem számoljuk és nyilván nem, hogy 5 hónapos korában intenzívre került és ott éjszaka nem lehettünk mellette, csak az anyaszállón,
Akkor 3,5 évesen aludt először nélkülünk a mamájánál. Akkor született a testvére.
2 éves múlt a kislányunk, még nem aludt mással éjszaka. Egyszer próbáltuk, hogy maradjon a mamaéknál, de este haza kellett hozni. Pedig napi szinten találkoznak.
Amíg kicsi volt, addig én is nyugodtabb voltam, hogy itthon volt velem. Most pedig ő igényli. Egész nap elvan a szüleimnel, de estére haza akar jönni
Kb 11 hónaposan az első gyereket.
Szintén nagyon cicis volt, de ha én nem voltam, akkor megértette, hogy nincs, de reggel hamar kellettem nagyon😅..
( oka volt, hogy nem aludt otthon)
A kicsit 2 év utàn csaky
Őt más nem tudta megnyugtatni.
Szükségtelen is volt..
5. Vagyok
De nem nyaralás miatt
Ilyenmost lesz először
2 éjjelre megyünk el
2,5 éves a kicsi
4 múlt a nagy
2 éves korában elmentem egy koncertre. Akkor már nagyon ki voltam készülve.
Már 6 éves,sajnos azóta sem sikerült ismét eljutnom bárhova is.
Problémás gyerek,csak az apjával marad el éjjelre,senki mással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!