Nem volt. Sem az elsőnél, sem a továbbiaknál. Végül mind azonos nemű lett, és nagyon örültem/örülök mindegyiknek.
2021. jan. 21. 20:21
2/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gondoltam olyasmire, hogy valamelyik nemű gyerek jobb lenne, mint a másik. Még csak azt sem mondanám, hogy "csak egészséges legyen", mert ha ne adj isten nem lett volna egészséges, akkor is hazahoztuk volna és szeretetben felneveltük volna.
2021. jan. 21. 20:27
3/10 anonim válasza:
Én fiúra, az is lett, de természetesen szeretettel vártam volna akkor is, ha kislány lett volna. A második meg kislány is lett.
2021. jan. 21. 20:30
4/10 anonim válasza:
A férjemmel mindketten nagyon kislányt szerettünk volna, természetesen kisfiú lett. Még nem született meg, de már most csoda szeretettel várja.
Viszont azt mondta, fájni fog neki nagyon, ha a második is fiú és lánya sosem lesz... :/
2021. jan. 21. 20:45
5/10 anonim válasza:
Férjem nevében szavaztam
Fiút
Semmi magasztos ok
Csak rettegett, hogy lánya lesz és majd jönnek a pasik, meg megnézik
Stb
Nagyobb felelősségnek érzi
Lányunk lett elsőre
2021. jan. 21. 21:29
6/10 anonim válasza:
A ferjem nem volt hajlandó nyilatkozni. Végig azt mondta, mindegy, pedig ki akartam belőle taposni a választ, de vagy mindegy volt neki, vagy nagyon szívós.
Egyik barátom mindenáron lányt akart.
2021. jan. 21. 21:37
7/10 anonim válasza:
Egy gyerekünk van. Én is, és a férjem is egyértelműen kislányt akart. És lányunk született :).
Hamar megtaláltuk az ideális nevet is számára, míg fiúnevünk szinte nem is volt. :)
2021. jan. 21. 21:49
8/10 anonim válasza:
A férjem kislányt szeretett volna, én kisfiút. Mindkettő összejött, ikrek lettek:)
2021. jan. 21. 22:25
9/10 anonim válasza:
Én fiút akartam. Mindkettő az lett
2021. jan. 29. 18:45
10/10 anonim válasza:
En fiut szerettem volna, amugy is sok lany van a csaladban. Vegulis lanyunk lesz de ugyan ugy orulok neki is es nagyon varjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!