Manapság hány évesen beszéljen a szülő a lánygyereknek arról hogy majd menstruálni fog?
nekem még annó az orvosom aztm ondta hogy 9-10 éves korban Átlagos hogy megjöjjön valakinek nekem 12 évesen jött meg elöszörhát mitne mondjak nekem nem beszéltek szüleim mert nem felvilágósítós tipusuak és sírtam mikor megjött elöször! jó méfg a nmi életre nem kell felkészíteni de aztis már a mai világ miatt lassan elkezdheted megbeszélni vele főleg a VÉDEKEZÉST!!
16 éves lány vagyok
Minél előbb...
Én 11 voltam, fogalmam nem volt, hogy mi történik velem, mert anyám nem mondott semmit.
Nem volt kellemes élmény, viszont meghatározta az életem
Szóval minél előbb, sőt én annak a híve vagyok, hogy a maga korának megfelelően mindig törődni kell a gyerek szexuális érésével!
Elszomorít, hogy midnen válaszoló szinte azt hiszi, hogy ráér még...
Kérlek titeket, nézzetek át a szerlem szex kategória szüzdesség és szexualitás rovatába, de üljetek le.
Siralmas, hogy 12, ismétlem 12!!!!!! évesek élnek nemi életet, és fogalmuk sincs, mit csinálnak, nem tudják mi mivel jár, mi mivel függ össze, ezáltal nem is védekeznek.
Kell nektek egy ilyen leány? vagy fiú?
Miért olyan nehéz időben elkezdeni a felvilágosítást?
És abszolut felháborítónak tartom, hogy ráérünk még....
Nem, egyáltalán nem érünk rá semmire!!!!
Kicsit gondolkodjatok el, és nézzétek meg, mennyivel előbb érnek a fiatalok, mint mi annó, nem beszélve anyáinkról... (anyám 19 évesen menstruált, én 11... a lányom? lehet már 8 évesen fog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!