Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Manapság hány évesen beszéljen...

Manapság hány évesen beszéljen a szülő a lánygyereknek arról hogy majd menstruálni fog?

Figyelt kérdés
Csak 8 és fél éves .
2008. máj. 4. 18:51
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenki aranyos.Pont ma mondta atanára hogy a kiskamasz korba ért,amit én is észrevettem,de más volt a tanárától hallani.Én abszolút modern felfogású vagyok,nem a könyvekből fog értesülni a dolgokról,csak túl korán sem akarom megijeszteni.Tényleg ámulok hogy mennyivel korábban érnek mint mi.Én 31éves vagyok.KÖSZIKE nektek.
2008. máj. 7. 18:53
 12/35 A kérdező kommentje:
Ja mégvalami.Én már olyan régen mentem ezen keresztül hogy annyira nem emlékszem,de előbb a cicije kezd majd nőni,és nem sokkal ezután jön a menszi nem?
2008. máj. 7. 18:57
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia én írtam már 2 kommentárt is egyet neked egyet egyik válaszadódnak! van oylan ismerősőm akinek semmi cicije és már mensesel szoval nem tudom
2008. máj. 8. 13:48
 14/35 anonim ***** válasza:
18%

Mondjuk engem nem kellett 10 évesen felvilágosítani, amikor először megjött, "tudtam", hogy mit kell tennem és kész.

Ráérsz 10 évesen felvilágosítani a lányodat!

2008. máj. 13. 10:52
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy a mell előbb nől, úgyhogy ne várd ezt a "jelet".

Minél előbb ülj le vele beszélgetni, és alakíts ki egy jó kapcsolatot a lányoddal, hgy bízzon benned, és merjen kérdezni.

2008. máj. 15. 12:29
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Kettővel előttem szólónak: Nem, nem ér rá 10 évesen. Nekem akkor jött meg. Az én anyám sosem ebszélt ilyenekről, csak a netről, újságokból, suliból értesültem. Meg is ijedtem rendesen mikor láttam, hogy véres a bugyim...

Szóval akár msot is felvilágosíthatod, de úgy ahogy előttem is mondták, ne úgy, hogy leülteted, hogy most bezséljünk erről.

2008. máj. 18. 14:13
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a suliban mondták el. Amúgyse nem ilyen tiipikus méhecske virág szöveggel kel leülni a gyerekkel..iagzábóól nekem anyukám nem tom hogy mondta el, de mikor 14 évesen megjött, kb leszartam és kikiabáltam hogy anyu hozz egy betétet. Valahogy tudatalat közölték:P
2008. máj. 19. 17:51
 18/35 anonim ***** válasza:
96%
Ezekszerint mázlim van hogy 14 évesen jött meg? :S én annyira normálisnak tartottam...10 éves gyerek fáramászik nem menstruál...manapság már más..de a mi kiskorunk azért ezerszer jobb volt..:(
2008. máj. 19. 22:05
 19/35 anonim ***** válasza:
96%
Hű hát én emlékszem anno amikor 7-8 éves lehettem, akkor volt nővérem akkor volt nővérem 17 éves. Amikor nővérembeszélt anyukám erről megkéreztem mi az és akkor mondta anyum, hogy majd egyszer nekem is lesz olyan és majd ne ijedjek meg, ha olyan történik meg velem. meg aztán már a sulikban is elkezdik a felvilágosítást. Nekem amikor megjött 12 éves voltam és amikor észrevettem majd kicsattantam az örömtől, ohgy én már "nagylány lettem" :D. De most legszívesebben megszüntetném. :S
2008. máj. 23. 20:33
 20/35 anonim ***** válasza:
79%
pfff xD most olvasom vissza... 2x írtam, h "akkor volt nővérem" :D bocsi:S
2008. máj. 23. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!