Jogos anyuka kiakadása? Mégis el kellene hoznunk a kislányt?
A párom kislánya ezen a hétvégén lenne az apjánál. Hétfőn indulnak az anyjával nyaralni 10 napra. Mi közben lebetegedtünk, kötőhártya-gyulladás és tekintettel arra, hogy mindenki elkapta, valószínűleg a fertőző fajta. A párom jelezte az exének, hogy mégsem szeretné így elhozni a lányát, mert attól fél, hogy ő is elkapja. A kislány anyja viszont kiakadt, mert még egy csomó dolga lenne még az indulásig és gyerek nélkül akarta intézni. Azt mondta, ha most nem hozza el, elintézi, hogy később se jöjjön. Amúgy nem szokott ilyen hárpia lenni, de most nagyon feszült.
Szerintetek hozzuk el mégis vagy tartsuk magunkat ahoz amit mondtunk és ne engedjük jönni?
Megértem anyukát is, de belegondolva, én nem szeretnék fájó, viszkető, váladékozó szemű beteg gyerekkel külföldön nyaralni.
Akkor sem szólnál, ha tudnád, hogy sem az ő, sem a te gyereked nem tudja tartani a higiéniát? Mert nálunk ez a helyzet.
Nyilván, ha elkapja sem fog belehalni, de én azért kellemesebben el tudnám tölteni egy nyaraláson az időt, mint a besötétített szobában ülve a nyűgös, beteg gyerekkel.
27, úgy hogy nem egyedülálló anya vagyok. De a kérdező se az.
Elképzelem ahogy telefonálsz: Béla ugorj már haza a melóból 2 percre mert pisilnem kell és Döncikét figyelni kell...Meg ha lehet 3 óra múlva ismét mert megint kelleni fog. Ha meg rád jön a szapora összecsinálod magad mert apuka nem ér haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!