Jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés

Tegnap szüleim elvitték kisebbik fiamat(1,5),mert nagyobbik(3,5)egész délelőtt hányt/fosott.Úgy alakult a dolog,hogy ott is aludt a pici náluk,aminek örültem,mert egyedül lettem volna a 2 gyerekkel éjjelre,férjem tegnap egész nap és éjjel is dolgozott.

Meg volt beszélve,hogy ma visszahozzák.Erre ma hív anya,hogy nem lenne-e baj,ha mi mennénk érte(persze,nem gond,csak párom már feküdt volna le,mert nagyon fáradt).Az ok az volt,hogy 16 éves öcsémnek hányingere van és otthon akar lenni vele...hozzáteszem,otthon van még apum,és másik 2 felnőtt tesóm is...az út meg 15 perc hozzánk gyalog...

Igazából ez nekem olyan dilemma,mert szeretem őket,és számíthatok rájuk,ha valóban kell segítség megoldjuk,csak mikor kapok egy ilyen választ,hogy azért nem tudja elhozni 1,5 évesemet,mert a 16 éves öcsémnek hányingere van és otthon akar lenni vele,akkor kicsit kiakadok...

2014. júl. 14. 09:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is túlzásnak gondolom, hogy nem akarja otthagyni a 16 évest fél órára. De egyetlen ilyen eset miatt nem borulnék ki. Bosszantana de rátudnám, és elfelejteném. De attól még túlzásnak tartom persze.
2014. júl. 14. 10:01
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Amíg ők neked bármilyen szívességet tesznek, hogy megkönnyítsék az életedet, addig szerintem egyáltalán nem jogos a kiakadásod. A gyerekeket magatoknak csináltátok, nekik még ennyit sem kellett volna megtenniük. Az öcséd pedig a gyereke és ha anyukád gondoskodni szeretne ra, akkor hagy tegye már meg akkor, amikor akarja.
2014. júl. 14. 10:02
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Apa amíg megkajál te elsétálsz a gyerekért és kész. 15 perc semmi, egyáltalán nem jogos. Azt megkérdezted,hogy nem e tőletek kapta el az öcséd a betegséget, és hogy te mit segíthetsz nekik ?
2014. júl. 14. 10:12
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem jogos, ha 15 perc gyalog akkor elsétálsz érte és kész, bármi miatt nem akar ő jönni, mégis csak a te gyereked. Én mondjuk eleve nem vártam volna el, hogy ők hozzák haza, az is bőven nagy segítség, hogy egész éjszaka ott volt és vigyáztak rá.
2014. júl. 14. 10:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jogos a kiakadásod, sőt...! Hatalmas segítség volt neked, hogy vigyáztak a picire, és teljesen érthető, hogy a beteg gyermeke mellett szeretne lenni Anyud! - hiába 16 éves, az ő kicsi fia! azért ezt anyaként érthetnéd! Tipikus este a " kisujját nyújtja, de a karját akarod" esetnek... inkább ezen gondolkodj el...
2014. júl. 14. 10:22
 6/17 A kérdező kommentje:
igazatok van...baromira túlreagáltam...fölösleges is volt kiírnom a kérdést...töröltetném,ha lehetne...
2014. júl. 14. 10:53
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Amíg kiírtad ezt a kérdést már meg is fordulhattál volna.
2014. júl. 14. 10:53
 8/17 A kérdező kommentje:
:) akkor már férjem ott volt érte...
2014. júl. 14. 10:56
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Ő a fia, a tiéd csak az unokája, akinek te vagy az Anyja!
2014. júl. 14. 11:17
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem kicsit túlzás azért hogy 16 évest nem hagy ott fél órára,mikor még vannak otthon rajta kívül is felnőttek. Az meg,amit itt valaki írt,hogy magatoknak akartátok a gyereket,még ennyit se kéne segíteni...hát a tipikus mai bunkó hozzáállás,miért ne kéne segíteni családon belül??? Nehogy már még baj legyen,hogy unokával ajándékozom meg a szüleimet,ők meg kiakadnak ha vigyázni kell rá?
2014. júl. 14. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!