Jogos a kiakadásom?
Tegnap szüleim elvitték kisebbik fiamat(1,5),mert nagyobbik(3,5)egész délelőtt hányt/fosott.Úgy alakult a dolog,hogy ott is aludt a pici náluk,aminek örültem,mert egyedül lettem volna a 2 gyerekkel éjjelre,férjem tegnap egész nap és éjjel is dolgozott.
Meg volt beszélve,hogy ma visszahozzák.Erre ma hív anya,hogy nem lenne-e baj,ha mi mennénk érte(persze,nem gond,csak párom már feküdt volna le,mert nagyon fáradt).Az ok az volt,hogy 16 éves öcsémnek hányingere van és otthon akar lenni vele...hozzáteszem,otthon van még apum,és másik 2 felnőtt tesóm is...az út meg 15 perc hozzánk gyalog...
Igazából ez nekem olyan dilemma,mert szeretem őket,és számíthatok rájuk,ha valóban kell segítség megoldjuk,csak mikor kapok egy ilyen választ,hogy azért nem tudja elhozni 1,5 évesemet,mert a 16 éves öcsémnek hányingere van és otthon akar lenni vele,akkor kicsit kiakadok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!