Jogos a kiakadásom? Várom a véleményeket, mert nagyon bosszús vagyok!
Az ok, amit már biztosan sokan feszegettek, az orvosok által szüléskor elkért összeg. Hangsúlyozom, hogy elkért és nem elfogadott!!pénz.
Jelenlegi dokim nem keveset, vizsgálatonként 12.000,- Ft-ot kér. Ok, rendben, vállaltam, magánrendelőbe járok.
De, hogy szülésért már közel 100.000,- Ft a tarifa, na ez kiverte a biztosítékomat!!!
Már tudom, hogy keresek mást, mert ezt az összeget egyszerűen nem vagyok hajlandó kifizetni, nem azt mondom, hogy nem adnék, na de nem ennyit! Arról nem beszélve, hogy az utolsó 2 hónapban amúgy is sűrűbben kell járni. Ha összeadom, potom két hónap alatt több mint 200.000,- Ft-ot hagynék ott. Na ezt nem vállalom.
Már tettem itt fel kérdést a Bajcsyval kapcsolatban, mert ez a kórház közel van hozzánk és kaptam is tippeket, úgyhogy keresgélni fogok. De ez is baromi kellemetlen szitu. Mármint szerintem. Nem vagyok az a hepciáskodó típus egyébként.
Vélemények?
Ha ilyen draga a magan rendelese, akkor varhato volt hogy a szules is ennyi lesz, nem?
Mennyi idos terhes vagy?
Valtsal, keressel egy masikat. Rengeteg doki van.
De egy biztos! Az osszes egy zsebrablo!
A baratnom ferje nogyogyasz, ne tudd meg mennyi penzuk van! Es teljesen termeszetesen veszik, hogy ennyit meg annyit adnak nekik a kismamak. Felhaborito!
Szia!
Teljesen jogos h kiakadsz.
Surgosen keress masik dokit aki nem ker el ennyit.
Gondolj bele;igy tobb ezer forintot megsporolsz majd amit a kicsidre kolthetsz.
Biztos fogsz talalni jo dokit aki nem ker el ennyit.
Rablo banda az egesz.
Szep babavarast;38+5 hetes kismami
Mivel a szülésért általában a rendelés 10x-ét szokták kérni, így nem meglepő, amit mondott...
De azért az hihetetlen, hogy egyes orvosok hogy el vannak szállva maguktól. Hidd el fogsz ugyanolyan orvost találni fele annyiért! Amit mondott a "drága" azt meg felejtsd el és ne idegeskedj miatta!
Boldog babavárást!
Szió!
Én is hasonlóan jártam ahogy te,szintén a 28. héten.
A MÁV korházról szerettem volna a Flór Ferencre váltani, de már egy szakorvos sem vállalt el. Azt mondták előrehaladott a terhességem) Szeretik a legelejétől végig vinni.
A Végén egy szakvizsgával még nem rendelkező orvosnál szültem, így sem volt rossz, lényegesen kevesebbet kellett fizetni, sőt mivel még nem volt szakvizsgája, így + egy orvos felügyelt mellette (egy hónap volt a vizsgájáig)egyszóval duplán vigyáztak rám és a picurkámra!
Szia
Vannak ilyen orvosok ...., nekem az a felháborító mikor egy dokinak van pofája a szülés előtt elkérni a pénzt.
Én ritka orvost fogtam ki mikor megkérdeztem mennyi lenne ha nála szülnék azt mondta az első perctől hozzá járok mire megszülök épp elég pénzt hagyok neki itt (6000ft kért alkalmanként)és az a szülésem ára, miután az éjszaka kellős közepén bejött miattam a kórházba nem lett volna pofám nem adni neki de nem fogadta el
Én az első kislányomat 8 éve szültem és természetes volt,hogy ugyan annál az orvosnál fogok szülni,mint akinél Ő is született.Még a férjem is nála született.Szóval régi "orvosa" a családnak.Én nem kérdeztem meg,hogy mennyit kér.Egyszerűen adtam amennyit gondoltam és kész.Annó 55ezret kapott.(komplikációk miatt császároztak,most is sajna császár lesz.)Most 80ezerre gondoltam.Viszont az SZTK.-ba járok hozzá vizsgálatra,pedig neki is van magánrendelője.Ott csak 4-5ezret adok.Néha viszek kiegészítésként egy kis nasit neki és a nővérkének,mert mindig nagyon kedvesek.Szóval nekünk biztosan szerencsénk van.Sajnálom,hogy mások ennyire rablók és kihasználják,hogy babát várunk..:-(
Amikor a lánykám született karácsony volt és csak az én orvosom jött be hozzánk meglátogatni.Aki többet fizetett arra rá sem nézett az orvos.
Szerintem váltsál amíg tudsz válogatni és nem sürget az idő.Én biztosan váltanék.
Üdv.29 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!