Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jogos a kiakadásom? Várom a...

Jogos a kiakadásom? Várom a véleményeket, mert nagyon bosszús vagyok!

Figyelt kérdés

Az ok, amit már biztosan sokan feszegettek, az orvosok által szüléskor elkért összeg. Hangsúlyozom, hogy elkért és nem elfogadott!!pénz.

Jelenlegi dokim nem keveset, vizsgálatonként 12.000,- Ft-ot kér. Ok, rendben, vállaltam, magánrendelőbe járok.

De, hogy szülésért már közel 100.000,- Ft a tarifa, na ez kiverte a biztosítékomat!!!

Már tudom, hogy keresek mást, mert ezt az összeget egyszerűen nem vagyok hajlandó kifizetni, nem azt mondom, hogy nem adnék, na de nem ennyit! Arról nem beszélve, hogy az utolsó 2 hónapban amúgy is sűrűbben kell járni. Ha összeadom, potom két hónap alatt több mint 200.000,- Ft-ot hagynék ott. Na ezt nem vállalom.

Már tettem itt fel kérdést a Bajcsyval kapcsolatban, mert ez a kórház közel van hozzánk és kaptam is tippeket, úgyhogy keresgélni fogok. De ez is baromi kellemetlen szitu. Mármint szerintem. Nem vagyok az a hepciáskodó típus egyébként.

Vélemények?

2009. jún. 11. 21:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Semmi nem kötelező: sem magánrendelésre járni, sem fogadott orvosnál szülni, ha nem futja rá nektek. De háborogni sem kell szerintem, az SZTK rendelés és az ügyeletes orvos téged is ingyen ellát.
2009. jún. 12. 09:14
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia, tegnap amikor irtad a doki nevet mar ra is kerestem a google-ban, de csak a birosagi bunteto peres resznel lattam a nevet, de semmi reszletet.

Inditotta a szuleseket? Nagyon remelem hogy elete vegeeig a lelkiismerete nem hagyja nyugodni, lelki roncs lesz, es remelem bortonbe is kerul. A legrosszabbakat kivanom neki igy ismeretlenul is, csak azert, mert az en szulesem is ugy lett inditva! Egy szemet orvos miatt. A baba nem sirt fel, es fejjel lefele razta a doki. Amikor vittek furdetni akkor sirt fel a kicsi. Az apgar ertekre meg beirta hogy 10-es, aztan amikor hazamentunk jott a gyerekorvos, es kerdezte hogy felsirt-e a kicsi. Mondtam neki hogy nem. NEM???? Kerdezte, hiszen 10-est kapott a baba.

A gyerekem egeszseges, de soha nem felejtem ezt el.

Nem a munka, csak a penz erdekli oket.

2009. jún. 12. 12:36
 23/23 A kérdező kommentje:

Teljesen megértem a felháborodásodat. Nekem egyébként vele semmi, de semmi gondom nem volt, mindig lelkiismeretesen lejött a szülés után és a gyerkőcöt is megnézte. A terhesgondozása így utólag látva, elég laza volt, de nekem ez nem tünt fel, mert nem tudtam minek kellene történnie. Viszont egyszer hétvégén is bejött, mert beparáztam valami miatt. Szóval összességében nem mondhatok rosszat róla.

Sajnálom ami veletek történt, de szerencsére nem lett semmi problémátok utánna és ez a lényeg.

Azért azt látom, hogy nem mindegyik doki pénzéhes. Keresni kell és váltani ha nem elégedett az ember valamivel. Mondom ezt én...

De majd nálunk is kiderül, hogy mi lesz a story vége, minden esetre tanultam belőle.

üdv.

2009. jún. 12. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!