Jogos anyuka kiakadása? Mégis el kellene hoznunk a kislányt?
A párom kislánya ezen a hétvégén lenne az apjánál. Hétfőn indulnak az anyjával nyaralni 10 napra. Mi közben lebetegedtünk, kötőhártya-gyulladás és tekintettel arra, hogy mindenki elkapta, valószínűleg a fertőző fajta. A párom jelezte az exének, hogy mégsem szeretné így elhozni a lányát, mert attól fél, hogy ő is elkapja. A kislány anyja viszont kiakadt, mert még egy csomó dolga lenne még az indulásig és gyerek nélkül akarta intézni. Azt mondta, ha most nem hozza el, elintézi, hogy később se jöjjön. Amúgy nem szokott ilyen hárpia lenni, de most nagyon feszült.
Szerintetek hozzuk el mégis vagy tartsuk magunkat ahoz amit mondtunk és ne engedjük jönni?
Megértem anyukát is, de belegondolva, én nem szeretnék fájó, viszkető, váladékozó szemű beteg gyerekkel külföldön nyaralni.
20, mert nem kezelték.
Senki nem mondta, hogy azt se kell. Csak hogy túlzás gyilkos hiperfertőző kórnak beállítani, amikor alap higiéniaval megelőzhető, hogy valaki elkapja. Óvodások között azért terjed, mert képtelenek hogiéniára. Felnőttek közt meg ha ép értelműek, akkor nem.
Nem tudom... Nekem elég félelmetes volt, mikor egyszerre a 3 gyerek orraból dőlt a vér napjában sokszor...
Mint írtam is, a fiam nem tud ügyelni a higiéniára, szóval valószínűleg minket is ő fertőzött meg. Ezt tudom, de nem tudok vele mit tenni.
Már itt van a kislány. Kb az elmúlt fél órában 50* szóltunk rá, hogy ne puszilgasson most senkit de nem jön össze.
Amúgy nem szokott ebből probléma lenni, nem szoktuk csak úgy visszamondani a láthatásokat, csak akkor, ha valami gáz van sőt, olyan is szokott lenni, hogy ha anyuka beteg, akkor addig nálunk van a kislány, tehát most a nyaralás előtti elmebetegség számlájára irom az egészet.
24, igen, ha nem tudom a kora vagy az értelmi képességei miatt rávenni arra, hogy ne nyúlkáljon a szemébe, akkor bizony 0/24 figyelek rá.
Így volt ez akkor is, amikor műtötték a kisebbikem szemét. Nem dörzsölhette, mert kiszakadt volna a varrat, ezért még éjjel is figyeltem, hogy önkéntelenül se nyúljon bele.
A szemünk a LEGFONTOSABB.
Nekem meg eszembe nem jutna banális kötőhártyagyulladás miatt egyáltalán szólni a másiknak, hogy ne hozza a gyereket.
Ez nem influenza, himlő vagy más tényleg fertőző betegség
Ez csak akkor fertőz, ha nem tartjak be az alapvető higiéniát.
Gyerekeim soha az életben nem kapták még el tőlem, pedig én hajlamos vagyok rá.
Annyi az egész, hogy ilyenkor nem nyomom a fejem az övékhez, nem bújunk össze és nem hagyom hogy a szemembe kapjanak.
Ugyanaz, mintha valaki azért mondana le találkozót, mert herpesz van a száján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!