Csak én nem érzem jogosnak a kiakadását?
Van egy 10 éves lányom, párom 38 éves, nem az édesapja, 3 éve élünk együtt
Szoktak egymással kötekedni, csikolják egymást
Ma is ezt tették, de a lányomnak fájt
Én pedig szóvá tettem, h figyelembe kellene vennie, h ő 38 éves, erős férfi, lányom viszont csak 10 éves, aki ugyan nagyobb korabeli társainál, de csak 10 éves, és ne legyen vele annyira durva
Erre felkapta a vizet, h jó h a lányomnak szabad kötekednie, de neki nem
Én csak annyit mondtam, legyen vele gyengédebb
Erre azt kiabálta rám, h ő soha többet nem fog akkor hozzá nyúlni, és ha szemtelenkedni fog, akkor vagy én vagy ő fogja pofán vágni, de úgy, h kiesnek a fogai
Tény, h lányom szokott szemtelenkedni, de akkor sem érzem jogosnak, amit mondott
Ez néhány órája történt, de azóta nem beszélünk
A csikolás = kötekedés? Vagy mi van?
Mindenesetre ha ilyet mondana valaki, hogy úgy pofán vágja, hogy...addig tartana az a kapcsolat.
Lehet bármilyen szemtelen egy gyerek, nekem csak ne fenyegesse senki erőszakkal. Nevelni nem így kell
Hogy függ ez össze a kötekedéssel? Nem egy "sima" játék durvult el, amiből az egész konfliktus kiindult?
De akkor hogy jön ide a szemtelenkedés meg pofánvágás?
Amúgy ez a pasi máskor is ilyen agresszív és fenyegetőző? Nagyon nem tűnik megfelelőnek a reakciója...
A gyerkőc mellesleg hallotta, hogy mostohaapu fogkiveréssel fenyegeti? Ha igen, mit szólt?
Hallotta, szegény meg se mukkant
Máskor is durvult el csikolás, de akkor nem szóltam
Én sem értem, miért hozza össze a kötekedést a szemtelenséggel
Sajnos ő gyerekkorában nem kapott semmilyen szeretet a szüleitől, csak verést, szerintem ez üt most ki, pedig mindig azt mondta, ő nem olyan akar lenni, mint a szülei...
Nagyon el vagyok keseredve és össze vagyok zavarodva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!