Csak én nem érzem jogosnak a kiakadását?
Van egy 10 éves lányom, párom 38 éves, nem az édesapja, 3 éve élünk együtt
Szoktak egymással kötekedni, csikolják egymást
Ma is ezt tették, de a lányomnak fájt
Én pedig szóvá tettem, h figyelembe kellene vennie, h ő 38 éves, erős férfi, lányom viszont csak 10 éves, aki ugyan nagyobb korabeli társainál, de csak 10 éves, és ne legyen vele annyira durva
Erre felkapta a vizet, h jó h a lányomnak szabad kötekednie, de neki nem
Én csak annyit mondtam, legyen vele gyengédebb
Erre azt kiabálta rám, h ő soha többet nem fog akkor hozzá nyúlni, és ha szemtelenkedni fog, akkor vagy én vagy ő fogja pofán vágni, de úgy, h kiesnek a fogai
Tény, h lányom szokott szemtelenkedni, de akkor sem érzem jogosnak, amit mondott
Ez néhány órája történt, de azóta nem beszélünk
Mondjuk nem természetes, hogy egy 38 éves férfi a 10 éves nevelt lányát csiklandozza, meg lefogja csak úgy brahiból.
Kérdező, neked nem tűnik fel, ez mennyire patológiás viselkedés???
Elképzelhető, hogy a pali rágerjedt a gyerekre, ezért érintette olyan mélyen az elutasítás...
Én a kérdező helyében nem engedném, hogy a pasi a kislányhoz nyúlkáljon játék "csikolás" ürügyén sem...!
Én nem engedném hogy a 10 éves koránál fejlettebb lányom a párom taperolja játékból.
Van egy barátnőm akit az anyja faszija zaklatott a lány félt elmondani az anyjának mert mindig lebaszta hogy miért rosszindulatú a párjával és nem hitt volna neki, jelenleg aszexuális és olyan szinten pánikbeteg hogy nem tud dolgozni se. Fél a férfiaktól fél az emberektől. Nem akar pasit nincsenek barátai csak én (ovis barát azért vagyok én is neki). Ha feljön és hazaér a férjem elszalad szó szerint.
Szép kis jövő mondhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!