Csak én nem érzem jogosnak a kiakadását?
Van egy 10 éves lányom, párom 38 éves, nem az édesapja, 3 éve élünk együtt
Szoktak egymással kötekedni, csikolják egymást
Ma is ezt tették, de a lányomnak fájt
Én pedig szóvá tettem, h figyelembe kellene vennie, h ő 38 éves, erős férfi, lányom viszont csak 10 éves, aki ugyan nagyobb korabeli társainál, de csak 10 éves, és ne legyen vele annyira durva
Erre felkapta a vizet, h jó h a lányomnak szabad kötekednie, de neki nem
Én csak annyit mondtam, legyen vele gyengédebb
Erre azt kiabálta rám, h ő soha többet nem fog akkor hozzá nyúlni, és ha szemtelenkedni fog, akkor vagy én vagy ő fogja pofán vágni, de úgy, h kiesnek a fogai
Tény, h lányom szokott szemtelenkedni, de akkor sem érzem jogosnak, amit mondott
Ez néhány órája történt, de azóta nem beszélünk
nem tudom min vagy összezavarodva, amelyik bunkó fsz állat csak utalást is tesz rá, hogy bántaná a lányomat, mehet úszkálni a dunába egy szép nagy kaviccsal a nyakán.
péniszt kidobni, lányt megvigasztalni, te meg ne aggódj, gondolom hamarosan hozol a nyakára egy újabb bántalmazó állatot, majd lesz másik pénisz.
Nekem eleve elég perverz sztorinak tűnik.
Anyuka asszisztál hozzá, hogy a felnőtt férfi hancúrozzon a 10 éves lányával.
Itt a legkisebb baj az, amit a férfi mondott utána.
Nem a nevelőapámról írsz véletlen?
Ilyen szülő mellett 18 éves koromra szichiátrián kötöttem ki, 6 féle antidepit és nyugtatót szedtem mert súlyosan depressziós és pánikbeteg voltam.
Minden álmom eg család volt ugyanis az anyám feladott engem a szerelemért (ütöttek, kötekedtek velem, üvöltöttek) apám meg sose volt.
Rengeteg idősebb férfival lefeküdtem mert apakomplexusom lett.
Jelenleg velem egyidős a férjem és csak mi vagyunk egymásnak meg a gyermekünk nem tartom a szüleimmel a kapcsolatot.
Rengeteg segítségbe és önfejlesztésbe telt mire kimásztam a szarból amibe gyerekként megalapozták a belecsúszásom.
Ja és drogoztam is 2 évig kb.
Ha ilyen jövőt akarsz a gyerekednek maradj a pároddal aki előbb vagy utóbb megnyomorítja. Ha nem engedd el ezt a faszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!