Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én nem érzem jogosnak a...

Csak én nem érzem jogosnak a kiakadását?

Figyelt kérdés

Van egy 10 éves lányom, párom 38 éves, nem az édesapja, 3 éve élünk együtt

Szoktak egymással kötekedni, csikolják egymást

Ma is ezt tették, de a lányomnak fájt

Én pedig szóvá tettem, h figyelembe kellene vennie, h ő 38 éves, erős férfi, lányom viszont csak 10 éves, aki ugyan nagyobb korabeli társainál, de csak 10 éves, és ne legyen vele annyira durva

Erre felkapta a vizet, h jó h a lányomnak szabad kötekednie, de neki nem

Én csak annyit mondtam, legyen vele gyengédebb

Erre azt kiabálta rám, h ő soha többet nem fog akkor hozzá nyúlni, és ha szemtelenkedni fog, akkor vagy én vagy ő fogja pofán vágni, de úgy, h kiesnek a fogai

Tény, h lányom szokott szemtelenkedni, de akkor sem érzem jogosnak, amit mondott

Ez néhány órája történt, de azóta nem beszélünk

febr. 4. 14:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%
Instant kuka a pali. Egy anya is megvedheti a gyerekét a gyerek is magát. Ezen kivul a fenyegetés is bántalmazás!
febr. 4. 18:21
 22/36 anonim ***** válasza:
66%

nem tudom min vagy összezavarodva, amelyik bunkó fsz állat csak utalást is tesz rá, hogy bántaná a lányomat, mehet úszkálni a dunába egy szép nagy kaviccsal a nyakán.

péniszt kidobni, lányt megvigasztalni, te meg ne aggódj, gondolom hamarosan hozol a nyakára egy újabb bántalmazó állatot, majd lesz másik pénisz.

febr. 4. 19:58
 23/36 anonim ***** válasza:
78%
Az én gyerekemre/nek mondana ilyet a párom, azonnal repülne. Mit képzel?
febr. 4. 20:29
 24/36 anonim ***** válasza:
75%
Még ma kiraknám a csávót, nem töprengenék. Ha csak fenyeget is, ilyet ne. Most még csak mondja, legközelebb megcsinálja.
febr. 4. 21:18
 25/36 anonim ***** válasza:
75%
Repülne a pasi még aznap.
febr. 4. 21:50
 26/36 anonim ***** válasza:
80%
Remélem azóta ki is vágtad a pasast, leginkább a kislányod érdekében.
febr. 4. 21:57
 27/36 anonim ***** válasza:
42%

Nekem eleve elég perverz sztorinak tűnik.

Anyuka asszisztál hozzá, hogy a felnőtt férfi hancúrozzon a 10 éves lányával.

Itt a legkisebb baj az, amit a férfi mondott utána.

febr. 4. 21:57
 28/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem a nevelőapámról írsz véletlen?

Ilyen szülő mellett 18 éves koromra szichiátrián kötöttem ki, 6 féle antidepit és nyugtatót szedtem mert súlyosan depressziós és pánikbeteg voltam.

Minden álmom eg család volt ugyanis az anyám feladott engem a szerelemért (ütöttek, kötekedtek velem, üvöltöttek) apám meg sose volt.

Rengeteg idősebb férfival lefeküdtem mert apakomplexusom lett.

Jelenleg velem egyidős a férjem és csak mi vagyunk egymásnak meg a gyermekünk nem tartom a szüleimmel a kapcsolatot.

Rengeteg segítségbe és önfejlesztésbe telt mire kimásztam a szarból amibe gyerekként megalapozták a belecsúszásom.

Ja és drogoztam is 2 évig kb.

Ha ilyen jövőt akarsz a gyerekednek maradj a pároddal aki előbb vagy utóbb megnyomorítja. Ha nem engedd el ezt a faszt.

febr. 4. 21:59
 29/36 anonim ***** válasza:
74%
Mi az a csikolas ?? Ez valami putris szoveg ?
febr. 5. 00:35
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
29-es, lehet. De náluk amúgy is rendben van még vér szerinti apa és lánya közötti viszony is.
febr. 5. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!