Jogos a kiakadás?

Figyelt kérdés

Random nevek: Tündi és Bori sógornők, Bianka és Máté Tündi gyerekei, Zsani meg Bori lánya.

Borinál volt mindhárom gyerek. Bianka és Zsani társasjátékoztak, Máté focizni akart, a lányok pedig nem. Máté - hogy idegesítse a lányokat - elkezdte húzgálni a hajukat, levette a bábukat a társasról, elvette a dobókockát, bedobta az ágy mögé. Zsani és Máté összevesztek, Bori próbálta a két gyereket kibékíteni. Közben Biankát felhívta Tündi, és belehallatszott a telefonba, ahogy Zsani azt mondja Máténak, hogy utálja, mert folyton nem hagyja őket játszani. Erre Tündi felháborodott, hogy a gyerekeket azonnal elviszi onnan, meg összeveszett Borival.

2021. aug. 29. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Jogos volt
Nem volt jogos
23 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem jogos, gyerekek, nem kell ennyire komolyan venni, amit mondanak.
2021. aug. 29. 17:48
 2/5 Derjaderja ***** válasza:
79%
Melyik gyerek hány éves?
2021. aug. 29. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom, így befolyni a gyerekek vitáiba... gyerekek. Aki megsértődik ilyenen az hülye.

Egyébként is rokonok között van, hagynám nekik lemeccseni a vitát.

2021. aug. 29. 18:01
 4/5 Derjaderja ***** válasza:
16%

Én viszont elvárnám a vendéglátó szülőtől (adott esetben magamtól), hogy ilyen csúnya konfliktus ne alakuljon ki. Ha a kisfiú pici és a lányok nagyok, azért, ha a fiú nagyobb, mint a lányok, azért.

Szerintem lehet jogos a kiakadás a körülmények ismeretébeb.

2021. aug. 29. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
95%

"Erre Tündi felháborodott, hogy a gyerekeket azonnal elviszi onnan, meg összeveszett Borival."

Nagyon helyes, ne is hozza többet oda, legalább a többiek nyugodtan tudnak játszani.

Én ezt mondtam volna Bori helyében.

És hozzátettem volna, hogy én kérek bocsánatot, amiért vigyáztam a gyerekeire. Soha többé nem fogok ilyet tenni.

Amúgy nem csodálom, hogy a gyerek ilyen, ha az anyja ekkora türhő, hogy azonnal ítélkezik egy kisgyerek által mondott mondatból és összeveszik velem, ahelyett, hogy utánajárna a dolgoknak.

Az egy másik kérdés, hogy Bori mit csinált, amíg Máté zavarta a lányok játékát? Az ilyen viselkedést a legelején kell leállítani, méghozzá határozottan.

2021. aug. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!