Jogos a kiakadás?
Random nevek: Tündi és Bori sógornők, Bianka és Máté Tündi gyerekei, Zsani meg Bori lánya.
Borinál volt mindhárom gyerek. Bianka és Zsani társasjátékoztak, Máté focizni akart, a lányok pedig nem. Máté - hogy idegesítse a lányokat - elkezdte húzgálni a hajukat, levette a bábukat a társasról, elvette a dobókockát, bedobta az ágy mögé. Zsani és Máté összevesztek, Bori próbálta a két gyereket kibékíteni. Közben Biankát felhívta Tündi, és belehallatszott a telefonba, ahogy Zsani azt mondja Máténak, hogy utálja, mert folyton nem hagyja őket játszani. Erre Tündi felháborodott, hogy a gyerekeket azonnal elviszi onnan, meg összeveszett Borival.
Jézusom, így befolyni a gyerekek vitáiba... gyerekek. Aki megsértődik ilyenen az hülye.
Egyébként is rokonok között van, hagynám nekik lemeccseni a vitát.
Én viszont elvárnám a vendéglátó szülőtől (adott esetben magamtól), hogy ilyen csúnya konfliktus ne alakuljon ki. Ha a kisfiú pici és a lányok nagyok, azért, ha a fiú nagyobb, mint a lányok, azért.
Szerintem lehet jogos a kiakadás a körülmények ismeretébeb.
"Erre Tündi felháborodott, hogy a gyerekeket azonnal elviszi onnan, meg összeveszett Borival."
Nagyon helyes, ne is hozza többet oda, legalább a többiek nyugodtan tudnak játszani.
Én ezt mondtam volna Bori helyében.
És hozzátettem volna, hogy én kérek bocsánatot, amiért vigyáztam a gyerekeire. Soha többé nem fogok ilyet tenni.
Amúgy nem csodálom, hogy a gyerek ilyen, ha az anyja ekkora türhő, hogy azonnal ítélkezik egy kisgyerek által mondott mondatból és összeveszik velem, ahelyett, hogy utánajárna a dolgoknak.
Az egy másik kérdés, hogy Bori mit csinált, amíg Máté zavarta a lányok játékát? Az ilyen viselkedést a legelején kell leállítani, méghozzá határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!