Tényleg nem jogos a kiakadàsom?
Istenem, ez csak egy cumisuveg :DD
Egyebkent meg szokd meg, hogy lesznek felesleges koltesek. Nalunk is pl csak egyfajta cumisuveget fogad el, hiaba probaltam neki venni masikat, nem kellett. Cumi ugyanez, pelenka ugyanez, rengeteg penzt koltottem feleslegesen, mig talaltam olyan pelenkat, ami mukodik. Ruhak eseten is sokszor elofordult, hogy valamit nem hordott, olyan gyorsan nott. Udv a kisgyermekes eletben!
Te probalkozz az ujjal, ferjed a regivel, aztan ha nem jon be az uj, veszel a regibol meg. Csokolom.
Jó ürügy volt a férjednek lelépni.
Egyébként ha egy cumi beválik, érdemes olyat venni rá másodszor is. És érdemes a régit kidobni, akkor nincs vita. Mondjuk ha a férjed normális lenne, most se lenne vita. Mit csinál majd, ha komolyabb kérdések merülnek fel?
Most nekem a szövegből úgy jön le, hogy ez este történt. Ha igen akkor miért az éjszaka közepén próbáljátok az új cumisüveget?
Amúgy meg miért nem vettél csak simán egy új cumi fejet a cumisüvegbe?
De leginkább elképzelni nem tudom, hogy rágta rongyosra a cumit a 4 hetes baba. 2 gyerekem van, 4 hónaposan cseréltem először cumisüveg fejeket, és azt is csak azért, hogy gyorsabban folyású legyen.
De amúgy meg semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!