Jogos a kiakadásom a pénzügy terén?
Nem jogos. Ha ti úgy vagytok, hogy feleztek, akkor feleztek. Én mondjuk sosem értettem az ilyen fillérezős párokat, pl. a fogamzásgátlómba sose kértem, hogy szálljon be a másik. Annyira azért nem nagy összeg.
Másrészről ez a "ha elég jól keresnék" kezdetű dolog meg olyan, hogy könnyen beszél az ember, kibicnek semmi se drága. Anno én is így gondolkodtam, amikor olyan barátom volt, aki a sokszorosát kereste, mint én. Aztán most változott a helyzet, és tapasztalom, hogy attól még, hogy a másik nem keres annyit, az én jövedelmem nem lesz magasabb...
Nézd, ha kezdet kezdetén úgy beszéltétek meg hogy mindent felesben álltok, akkor miért fizessen neked??
Az miért baj ha a szülei támogatják, ő meg spórol..
Azért vegyük számításba hogy csak együtt jártok. Nem vagytok házasok, nincs közös otthonotok.. és ha összekaptok? Akkor a következőt is tartsa el, mert ő anyagilag jobban áll??
Majd ha közös lesz az életetek, ha majd összeházasodtok vagy csak összeköltöztök, akkor legyen közös számlátok.. Addig meg mindenki fizesse a maga részét.
Ahhoz képest hogy szerinted minden szép és jó köztetek, csak panaszkodni tudsz rá..
Egyébként nem jogos a kiakadásod. Mindenki fizesse a saját részét és nincs belőle vita hogy ki adott bele többet..
Azt hogy te kevesebbet keresel hogy őt támogatják az ne legyen már indok..
Mennyi ideje vagytok együtt? Az elején még oké ez az osztogatás, de egy idő után egy kicsit idegesítő.
Ha együtt képzelitek el a jövőt, ez állandó gondot fog okozni, pláne, ha esetleg lesz gyereketek. Ugye Te otthon leszel a kicsivel, még kevesebb pénzt kapsz, mintha dolgoznál, neki viszont ott marad a jó fizuja. Akkor Te zsíros kenyeret fogsz enni, ő meg pl. rántott húst?
Az, hogy a szülei támogatnák, az az ő dolguk. Párod valószínűleg el van kényeztetve, ezt szokta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!