Mire számítsak, ha olyan férfival jövök össze, akinek gyerekei vannak?
6 és 8 éves gyerekei vannak, az idősebbik vele él.
Nagyon szimpatikusnak tűnik a férfi, igaz még csak 4x találkoztunk, gyerekek nélkül. Kétségeim vannak, mert nincsen tapasztalatom ilyen párkapcsolattal, és gyerekekkel sem. 26 éves nő vagyok, a férfi 34.
Aki volt már hasonló helyzetben, van ilyen idős gyereke, esetleg rálátása van egy ilyen helyzetre és bármilyen tapasztalatot megtudna osztani, szívesen várom :)
A szavazáshoz a kérdés: Te összejönnél olyan férfival, akinek van gyereke? (Nem ez alapján döntök, csak érdekel :))
"17. Én ugyan nem, és a párom sem, mert egyikünk sem elvált.:)"
Aha, értem. Tehát ha Janinak volt egy kapcsolata, akit feleségül is vett és mondjuk 7 évig vele volt, aztán a kérdező a következő partner, akkor Jani " levetett cucc". A te párodnak volt mondjuk 23 nője, hosszabb-rövidebb ideig, neked volt mondjuk 4, tehát a párodnak te vagy a 24. , neked meg o az 5, de egyikotok sem levetett cucc. Te se vagy ám teljesen normalis.
Az eredeti komment, amire én 17.-ként válaszoltam és amire a fent idézett komment érkezett, ez volt: "Annyira jó parti nem lehet, ha még neked se kellett. Miért akarná egy igènyes nő más levetett cuccát hordani ha nem használtat is kaphat?(ráadásul olyan + zavaró tényező nélkül mint egy gyerek.)"
Tehát a "zavaró tényező", vagy az általad említett "csomag" csak plusz, a pasi szerinte azért "levetett cucc", mert elvalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!