Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire számítsak, ha olyan...

Mire számítsak, ha olyan férfival jövök össze, akinek gyerekei vannak?

Figyelt kérdés

6 és 8 éves gyerekei vannak, az idősebbik vele él.

Nagyon szimpatikusnak tűnik a férfi, igaz még csak 4x találkoztunk, gyerekek nélkül. Kétségeim vannak, mert nincsen tapasztalatom ilyen párkapcsolattal, és gyerekekkel sem. 26 éves nő vagyok, a férfi 34.

Aki volt már hasonló helyzetben, van ilyen idős gyereke, esetleg rálátása van egy ilyen helyzetre és bármilyen tapasztalatot megtudna osztani, szívesen várom :)

A szavazáshoz a kérdés: Te összejönnél olyan férfival, akinek van gyereke? (Nem ez alapján döntök, csak érdekel :))

jún. 16. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
47 szavazat
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%
Nem de csak azért mert én vérszerintit se szeretnék, magát a gyereknevelést se. Ha idősebb külön élő a gyerek viszont mindegy.
jún. 16. 15:43
 2/36 anonim ***** válasza:
85%
Alapból arra, hogy a vele élő gyerek lesz az első, aztán jön a külön élő és végül te.
jún. 16. 15:51
 3/36 anonim ***** válasza:
81%
Hogy az életének szerves részei a gyerekei és valamennyire a volt felesége is. Ha még nem szerettél bele (az írásod alapján nem), fontold meg, ez és az ezzel járó kötöttségek nem zavarnak-e. Pl. a gyerek(ek) jelenléte, hogy nem csinálhattok bármikor bármilyen programot, hogy néha last minute újra kell tervezni, mert a gyerek beteg lett (vagy bármi egyéb), úgy általában, hogy a gyerek(ek)re állandóan tekintettel kell lenni.
jún. 16. 15:54
 4/36 anonim ***** válasza:
75%

1. Sose leszel te neki az első,hanem a gyerek

2. Ott az ex

3. Elpazarlod egy ilyen palira a fiatal éveidet

4. Kitudja, a gyerekek hogy fognak hozzád állni.

Hatalmas hibát követsz el.

jún. 16. 15:56
 5/36 anonim ***** válasza:
92%

Mint olyan no, aki apukaval jott ossze, valaszolnek. Senkinek sem ajanlom. Rettenetesen nehez volt az eleje, nem is a gyerek miatt, hanem a volt feleseg miatt. A mi esetunkben gyerek sajnos szimplan neveletlen, de nem is vele van a legnagyobb baj, hanem az anyjaval.

Mi 24-35 evesek voltunk akkor, 5 eves volt a kisfiu. Eltelt 4 ev, hazasok vagyunk, 2 honap mulva szulok. En nagyon meggondolnam a helyedben. Nekunk nehez volt.

jún. 16. 16:12
 6/36 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem erre nincs általános mondás. Mindenki ezt a "gyerek az első" dumát nyomja, a valóságban az én környezetemben nagyon ritka az a férfi, aki válás után erőlteti a gyerekekkel a kapcsolatot. Az én apámnak abszolút nem voltunk útban, tisztelettudóan viselkedtünk az új feleségével is, mégis idővel teljesen megszakította velünk a kapcsolatot.

Van, ahol a volt feleség kavarja nagyon a fost, van, ahol a gyerekek viselkedése nehezen tolerálható, és így tovább.

Neked kell tudni, akarsz e saját gyereket, elfogadod e, ha van már másik, és így tovább. Én személy szerint elfogadtam volna más gyereket is, mert nem voltam benne biztos, hogy lehet sajátom, és nem éreztem kizáró tényezőnek.

jún. 16. 16:26
 7/36 anonim ***** válasza:
19%

Semmi jóra.

Kevesebb szabadidő, kevesebb spontaneitás, kevesebb pénz

jún. 16. 16:41
 8/36 anonim ***** válasza:
82%

Attól is függ milyenek a gyerekek nemcsak az, hogy a férfi vagy a nő milyen. Egyik baratnőm férjének van két gyermeke az előző házasságából. Náluk végül válás lett. A gyerekek borzalmasan viselkedtek vele. A közös gyereküket az egyik megtámadta és hasonlóak.

Azonban ismerek olyan párt ahol mindkettő félnek van az előző házasságából gyereke és közös is. Náluk gyönyörűen működik minden, és az elején nagyon kevés volt a konfliktus.

Szóval előre nem tudhatod mi lesz. Lehet nem bírod és a gyerekek nem fogadnak el, de lebet az ellenkezője történik.

jún. 16. 16:49
 9/36 anonim ***** válasza:
30%
Közös gyereketek születés nem lesz olyan élmény neki mint neked, mert már ő túl van a gyerekek várásán, születésén stb. Meg nőnek a sajátja egyre nő az igényük is. Meg lehet az ex is fölülkerekedik, még elég kicsik a gyerekek, lehet látja a gyarapodásotokat és nagyobb tartásdíjat kér.
jún. 16. 16:57
 10/36 anonim ***** válasza:
38%

Soha nem jöttem és nem is jönnék össze gyerekes pasival.

Ha örök sokadik akarsz lenni az ő életében és ez neked elég akkor a te dolgod, de nem jó alap egy igazi kapcsolathoz, az biztos. Soha nem te leszel neki az első és legfontosabb.

jún. 16. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!