Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire számítsak, ha olyan...

Mire számítsak, ha olyan férfival jövök össze, akinek gyerekei vannak?

Figyelt kérdés

6 és 8 éves gyerekei vannak, az idősebbik vele él.

Nagyon szimpatikusnak tűnik a férfi, igaz még csak 4x találkoztunk, gyerekek nélkül. Kétségeim vannak, mert nincsen tapasztalatom ilyen párkapcsolattal, és gyerekekkel sem. 26 éves nő vagyok, a férfi 34.

Aki volt már hasonló helyzetben, van ilyen idős gyereke, esetleg rálátása van egy ilyen helyzetre és bármilyen tapasztalatot megtudna osztani, szívesen várom :)

A szavazáshoz a kérdés: Te összejönnél olyan férfival, akinek van gyereke? (Nem ez alapján döntök, csak érdekel :))

jún. 16. 15:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
47%
Szexre tokeletes a pasas 😁
jún. 16. 21:24
 22/36 anonim ***** válasza:
32%
Jogom van ahhoz,hogy eldöntsem,kell -e nekem ilyen pasi,és jogom van elvárni,hogy ne legyek én a felesleges 3. a kapcsolatban.:)
jún. 16. 21:32
 23/36 anonim ***** válasza:
44%
22# de ez elég buta általánosítás. De persze, szíved joga.
jún. 16. 21:34
 24/36 anonim ***** válasza:
25%
Aha,mert aztán rohadt jó érzés mikor tudod,hogy te mindig csak másodlagos leszel,mert mindenkinek a saját gyereke az első.😅 Ha nincs is így kimondva,érzi az ember..
jún. 16. 21:41
 25/36 anonim ***** válasza:
49%
Akik itt azért nyafognak, hogy a pasasnak a gyerekei az elsők, komolyan nem értem, ti nem olyan pasival akarnátok összejönni, akitől ha gyereketek születik, ő lesz neki az első??????
jún. 16. 21:47
 26/36 anonim ***** válasza:
38%
Nem fog gyerekem születni tőle 😅
jún. 16. 21:49
 27/36 anonim ***** válasza:
89%
24# ha szülsz egy gyereket, neked is ő lesz az első. Nekem is a gyerekem az első, nem a férjem. :P de ettől őt is nagyon-nagyon szeretem. Ha valaki viszont nem akar gyereket, el tudom képzelni, hogy ilyen indokkal nem jönne össze gyerekes pasival. Amúgy velem a férjem nem éreztette, hogy kevesebb lennék, mint az idosebb gyereke, amikor osszejottunk, pedig nagyon nagyon imádja. Nem kell taplokkal kezdeni, és probléma megoldva. +1: én azzal a kisfiúval is gazdagabb lettem, mert egy nagyon jólelkű, szeretnivaló gyerek. :)
jún. 16. 21:49
 28/36 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom, nekem egy pasiról az egyik legfontosabb, ami megtudható, hogy a nála gyengébbekkel (pl. a gyerekével, ha már van neki) hogy viselkedik. Ha a gyerekének jó apja, akkor valószínűbb, hogy nekem is szeretőbb, empatikusabb, türelmesebb partnerem lesz. Ha jó apa, akkor nálam ez egy nagy pluszpont.

Aki nem akar gyereket, az meg nyilván ne kezdjen olyannal, akinek már van. Ez nem is kérdés.

jún. 16. 21:54
 29/36 anonim ***** válasza:
21%

17. Én ugyan nem, és a párom sem, mert egyikünk sem elvált.:)

25. Nem. Én olyannal akartam kapcsolatot akinek én vagyok a legfontosabb, pontosabban mi, egymás számára. Ez így is lett. És Ehhez az igényhez mindenkinek joga van.

jún. 16. 22:07
 30/36 anonim ***** válasza:
47%
Van szerencsére elég pasi, akinek nincs, miért kéne olyan, akinek van, ha az nekem csak egy problémaforrás. Nem ér annyit egy pasi se, hogy más gyerekét elviseljem.
jún. 17. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!