Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is volt már így? Számítsak...

Más is volt már így? Számítsak rá, hogy egyszer csak rám tör a vágy?

Figyelt kérdés

Bár a férjemmel megbeszéltük, hogy még nem szeretnénk babát, minden menzesz előtt reménykedem kicsit, hátha nem jön meg. Ő még nem szeretné, de én úgy érzem, hogy átverem magam, csak azért beszélem be magamnak, hogy még nem szeretnénk, mert ő nem szeretné, tisztában vagyok vele, hogy akkor kell belevágni, ha mindkét fél igazán akarja.

Közben meg reménykedem, hátha nem jön meg. 25/N

2019. szept. 11. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Önző dolog úgy várni egy gyerekre, hogy a partner nem akarja.

Vagy ha csak te egyedül akarod, akkor nagy szemétség lenne az apától elvárni, hogy szeresse, tartsa el.

Másrészt meg, ha nem akar még gyereket a férjed, akkor miért nem húz zoknit?

2019. szept. 11. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendesen védekezünk mindig! De a szívem mélyén reménykedek benne, hogy talán valami csoda folytán összejön a baba.

Elég rosszindulatú volt a hozzászólásod.

2019. szept. 11. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden menzesz előtt reménykedsz, akkor már rád tört a vágy, ezt érdemes lenne elmondani a férjednek is. Az más dolog, hogy eszeddel tudod, hogy nem érdemes egyedül vállalni gyereket. És így is van, ezért védekezzetek.
2019. szept. 11. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, pedig esküszöm nem rosszindulatból írtam.
2019. szept. 11. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is voltam mar így, teljesen megértelek!

Férjed mikor szeretne másodikat? Mennyi idős az első gyerek?

2019. szept. 11. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Értelek. Én is a páromra várok. Habár ő tudja, hogy én már vágyom a gyerekünkre.

Szerintem mondd el neki, hogyan érzel

2019. szept. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!