Megfigyeltetek olyat a gyereketeknél hogy felpörög ha lázas és/vagy ha lemegy a láza?
Mindenkire máshogy hat a láz, pl férjem gyerekként felfalta a hűtőt, én akár 1 hétig alig ettem gyerekként ha lázas voltam.
Én gyerkőcöm olyan mint az elsőé, alapból be nem áll a szája, de most is napokban onnét tudtam hogy ebből láz lesz hogy meg se szólalt és aluszékony.
Ha lemegy a láza akkor éled fel, mikor elkezd izzadni.
A háromévesem simán pörög ha láza van, az orvosi váróban meg szokták kérdezni, hogy miért viszem oda gyógyultan a betegek közé, és néznek nagy szemekkel, ha elmondom, hogy ő ilyen, ha beteg :D Ugrál, rohangál, dumál, idétlenkedik. De ha nagyon felmegy a láza, 39 körül, akkor azért már ő is levert, nyűgös.
Ami nekem fura, hogy a Nurofentől szépen lemegy a láza, viszont az elvileg erősebb Flamborintól meg se mozdul.
Nekem a lányom ilyen, 6 éves, ha megy fel a láza mindig sír, hogy nem akar lefeküdni, gépezni, játszani akar és mondja, mondja, mondja.
A 4 éves fiamon már azonnal látom ha beteg, bágyadt, fekszik, néha még mozdulni se nagyon akar.
Minden gyerek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!