3 év körüli gyereketeknél milyen szúnyogriasztót használtok? Rá lehet kenni napolajat is vagy nem?
Vape Herbalt, két éves kor felett már nem okozhat bajt, de én használom egy évesre is, igazság szerint növényi összetevők. Érzékeny a bőre a kisfiamnak, figyelem is, de nem okoz gondot.
Napolajat? Nem tudom, hogy jön a szúnyogriasztáshoz... :) De igen, 50-es faktorszámú naptejet használunk születéstől kezdve, egy kisbaba még gyorsan leég. Igyekszik az ember árnyékban tartani, de ha erre nincs lehetőség, akkor naptej. És nyugodtan lehet használni - főleg azt, ami "fizikailag" véd, nem szívódik be belőle annyi anyag. Ezek tipikusan azok, amik után fehér marad kicsit a gyerek bőre, ha elkened. Nekünk a Dm-es saját márkás nagyon bevált, és sokáig elég. Sosem égtek le.
Köszi a választ, ment a zöld kéz :-).
Eddig nem használtam szúnyogriasztót és ahová jár csanába a kislányom, nem kenik be napolajjal, csak riasztóval. Ezért gondoltam, hogy együtt nem használják :-). Én is a dm-es 50 faktoros naptejet veszem neki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!