Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is megfigyeltétek már?

Ti is megfigyeltétek már?

Figyelt kérdés
Én naponta járok erre az oldalra,és megfigyeltem ha valaki feltesz egy kérdést akkor általában a válaszolók két táborra szakadnak.Az egyik aki egyetért a kérdezővel a másik meg aki nem,és akkor jól lepontozzák egymást.Főleg ha az egyik tábor többségben van akkor ha valaki azt meri írni hogy szerintem nem kéne kérdező,azt lepontozzák a sárga földig.Nem értem miért nem lehet elfogadni a másik véleményét?Meg még az a legjobb mikor valaki kiír egy kérdést,gyerekneveléssel vagy terhességgel kapcsolatban de közben már eldöntötte hogy mit fog csinálni.És ha olyan választ kap hogy ne tedd,ne csináld stb,akkor ő is jól lepontozza a válaszolót.Sokszor csak fogom a fejem hogy úr isten mik vannak itt.
2012. febr. 11. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen, ez mindig így van! Ez a tipikus magyar mentalitás! Tegnap este óta 4%-ot ment le a %-om...
2012. febr. 11. 14:10
 2/13 timike26 ***** válasza:
hàt igen..ez van..èn nem nèzem hàny % om van,de azèrt mindig van egy hozzàszolo aki tok az ellentètjèt mondja annak amit màsik 20.viszont ezèrt ilyen ez a z oldal..megismered màsok vèlemènyèt.nèha vicces,nèha,elrettento,nèha meg csak szomoru....
2012. febr. 11. 14:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Itt egy példa.Előre is bocsánat a kérdés kiírójától hogy belinkeltem.

zerintetek csúnya dolog ha elmegyek discoba pár órára? Nem dohányzó helység, alkoholt pedig nem fogyasztom! üdv 15 hkm

2012. febr. 11. 14:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Na ez a link nem jött össze.De arról van szó hogy a kérdező 15hetes terhes megkérdezte elmehet e discoba.Aki azt írta persze menj csak azt jól felpontozták,aki meg azt hogy ne azt meg le.
2012. febr. 11. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Hm :) Igen.

Épp gondolkodtam, hogy meg kellene kérdezni, miért van az oldalon ennyi b*nkó...

aztán nem írtam ki mégsem, mert jól letoltak volna.

Úgyhogy innentől lesz*rom a százalékokat, és másnak a véleményét sem százalék alapján fogom megítélni.

2012. febr. 11. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen felesleges nézni a százalékokat, semmi értelme az egésznek. Hasznos-e a válasz vagy nem, azt úgy is a kérdező dönti el, nem az egymást pontozó két tábor.

Engem sosem érdekelt. Kaptam már én is 0%-ot, igaz a politika kategóriában, de az sem zavart, ott meg aztán végképp két táborra szakad az egész, ki mszp ki fidesz drukker, ezen élik ki magukat, hogy megnyomják a piros kezecskét. Evvan. Nem kell vele törődni. :D

2012. febr. 11. 16:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tartom szomorúnak, hogy azokat is lepontozzák, akik csak őszinték, és elmondják, velük mi történt, pl. mikor és hogyan szoktak le a dohányzásról, amikor kiderült, hogy babát várnak. Ezek szimpla tények, és mégis lepontozzák azt, aki éppenséggel nem azt írja, hogy ő aztán már 5 évvel azelőtt leszokott, hogy eszébe jutott volna teherbe esni...

Én sokszor csakazértis a népszerűtlen véleményt képviselőknek nyomom a zöld kezecskét, főleg, ha látom, hogy jól lepontozták :) Akkor is, ha nem osztom a véleményét, de látom, hogy jót akar és másoknak hasznos lehet a válasza.

2012. febr. 11. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen. És nem rég panaszkodtam is miatta. Vissza is válaszoltam. Azért pontoztak le, mert egy olyan kérdésre , amiben megkérdezték, hogy vannak a 34 hetes kismamák, leírtam, hogy vagyok. Ugyanis erre irányult a kérdés. De valaki úgy döntött, hogy nem tudom jól, hogy vagyok. ezért lepontozott. Én kiakadtam. Sokszor ha azt látom, van egy-két hangadó, már nincs is kedvem válaszolni. Valahogy kiérezni az ellenséges vibrálást. Szóval ha itt őszinte az ember vagy esetleg ne adj Isten, nem ért egyet, díjazzák...Lassan tényleg nem mer az ember válaszolni sem.
2012. febr. 11. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! Erre gondoltál: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én is leírtam, hogy nem mennék, le is lettem pontozva...

2012. febr. 11. 19:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen és én vagyok a 8.,11.,12.,19.válaszoló.A 11.és a 12.válaszomat 5%-ra lepontozták.Hát nem röhej,csak mert én azt írtam hogy nem mennék el terhesen discoba.De szerintem a kérdező is lepontozott,csak azt nem értem minek írja ki a kérdését ha úgyis eldöntötte hogy elmegy.

Egy másik kérdésnél meg azért pontozott le a kérdező mert visszakérdeztem,és szerinte az nem hasznos.

2012. febr. 11. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!