Ti is megfigyeltétek már?
Itt egy példa.Előre is bocsánat a kérdés kiírójától hogy belinkeltem.
zerintetek csúnya dolog ha elmegyek discoba pár órára? Nem dohányzó helység, alkoholt pedig nem fogyasztom! üdv 15 hkm
Hm :) Igen.
Épp gondolkodtam, hogy meg kellene kérdezni, miért van az oldalon ennyi b*nkó...
aztán nem írtam ki mégsem, mert jól letoltak volna.
Úgyhogy innentől lesz*rom a százalékokat, és másnak a véleményét sem százalék alapján fogom megítélni.
Szerintem teljesen felesleges nézni a százalékokat, semmi értelme az egésznek. Hasznos-e a válasz vagy nem, azt úgy is a kérdező dönti el, nem az egymást pontozó két tábor.
Engem sosem érdekelt. Kaptam már én is 0%-ot, igaz a politika kategóriában, de az sem zavart, ott meg aztán végképp két táborra szakad az egész, ki mszp ki fidesz drukker, ezen élik ki magukat, hogy megnyomják a piros kezecskét. Evvan. Nem kell vele törődni. :D
Én azt tartom szomorúnak, hogy azokat is lepontozzák, akik csak őszinték, és elmondják, velük mi történt, pl. mikor és hogyan szoktak le a dohányzásról, amikor kiderült, hogy babát várnak. Ezek szimpla tények, és mégis lepontozzák azt, aki éppenséggel nem azt írja, hogy ő aztán már 5 évvel azelőtt leszokott, hogy eszébe jutott volna teherbe esni...
Én sokszor csakazértis a népszerűtlen véleményt képviselőknek nyomom a zöld kezecskét, főleg, ha látom, hogy jól lepontozták :) Akkor is, ha nem osztom a véleményét, de látom, hogy jót akar és másoknak hasznos lehet a válasza.
Kérdező! Erre gondoltál: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én is leírtam, hogy nem mennék, le is lettem pontozva...
Igen és én vagyok a 8.,11.,12.,19.válaszoló.A 11.és a 12.válaszomat 5%-ra lepontozták.Hát nem röhej,csak mert én azt írtam hogy nem mennék el terhesen discoba.De szerintem a kérdező is lepontozott,csak azt nem értem minek írja ki a kérdését ha úgyis eldöntötte hogy elmegy.
Egy másik kérdésnél meg azért pontozott le a kérdező mert visszakérdeztem,és szerinte az nem hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!