Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire számítsak, ha olyan...

Mire számítsak, ha olyan férfival jövök össze, akinek gyerekei vannak?

Figyelt kérdés

6 és 8 éves gyerekei vannak, az idősebbik vele él.

Nagyon szimpatikusnak tűnik a férfi, igaz még csak 4x találkoztunk, gyerekek nélkül. Kétségeim vannak, mert nincsen tapasztalatom ilyen párkapcsolattal, és gyerekekkel sem. 26 éves nő vagyok, a férfi 34.

Aki volt már hasonló helyzetben, van ilyen idős gyereke, esetleg rálátása van egy ilyen helyzetre és bármilyen tapasztalatot megtudna osztani, szívesen várom :)

A szavazáshoz a kérdés: Te összejönnél olyan férfival, akinek van gyereke? (Nem ez alapján döntök, csak érdekel :))

jún. 16. 15:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
76%

Szegény exem, az ilyen hozzáállás miatt van egyedül... 1 közös lányunk van, de én aztán semmiben nem gátolom, jó a viszonyunk, nekem is boldog párkapcsolatom van. A gyerek már nem kicsi, 10 éves és nem egy elkényeztetett hisztérika. Az a havi 40 ezer forint az ő fizetéséből amit gyerektartásra fizet meg sem kottyan neki. De ugye váláskor nem volt cél a lehúzás, én is rendesen keresek meg párom is.

Azért bízom benne, hogy egyszer találni fog egy rendes nőt, aki hajlandó legalább megpróbálni és nem sztereotípiákat puffogtatni. Eddig társkeresőn mindenki lekoptatta amikor meghallotta, hogy van gyereke... 😔

jún. 16. 18:49
 12/36 anonim ***** válasza:
54%

11. Annyira jó parti nem lehet, ha még neked se kellett. Miért akarná egy igènyes nő más levetett cuccát hordani ha nem használtat is kaphat?(ráadásul olyan + zavaró tényező nélkül mint egy gyerek.)

Sokan szeretnének olyan társat akivel minden fontosat együtt élnek át és először. Pl eljegyzés, esküvő, a házasságban élés- összetartozás megèlése, öröme, és aki szeretne a gyerekvállalás.

Egy elvált gyerekes pasi ezeken már mind túl van, mindent megélt. Az ilyen Keressen gyerekest aki ugyanolyan életszakaszban van. Az való hozzá.

jún. 16. 19:06
 13/36 anonim ***** válasza:
47%
Röviden: ne sok jóra.
jún. 16. 19:24
 14/36 anonim ***** válasza:
38%
Én összejönnék, ha özvegy, vagy anyuka még a szülés után lelépett, soha többé nem látták. A gyerekeket szeretem, de egy felnőtt nővel nincs kedvem bajlódni. Kb.millióból egy, aki nem sok vizet zavar.
jún. 16. 19:30
 15/36 anonim ***** válasza:
9%
Ah..a legtöbb szarik a gyerekeire. Csak az új pina izgatja őket. Az is csak addig amíg nem jön jobb.
jún. 16. 19:41
 16/36 anonim ***** válasza:
35%

"Mindenki ezt a "gyerek az első" dumát nyomja, a valóságban az én környezetemben nagyon ritka az a férfi, aki válás után erőlteti a gyerekekkel a kapcsolatot"

Értelmező olvasás?

"6 és 8 éves gyerekei vannak, az idősebbik vele él."

jún. 16. 19:52
 17/36 anonim ***** válasza:
63%

"Miért akarná egy igènyes nő más levetett cuccát hordani ha nem használtat is kaphat?(ráadásul olyan + zavaró tényező nélkül mint egy gyerek.)"

Te magad is "levetett cucc" vagy, hacsak nem az elso es egyetlen partnered mellett oregszel meg

jún. 16. 19:54
 18/36 anonim ***** válasza:
60%
Összejöttem, azóta a férjem, és van már közös gyerekünk is. A nagyobbik fiával imádjuk egymást, nem volt kérdéses, hogy ez egy jó kapcsolat lesz. De hogy te hogy fogsz kijonni az ő gyerekeivel, az lutri.
jún. 16. 19:55
 19/36 anonim ***** válasza:
12%
Mindig csak a sokadik leszel neki,hagyd a francba.
jún. 16. 21:17
 20/36 anonim ***** válasza:
59%
Te jó ég, ennyi megkeseredett nő van itt, mert ti tényleg olyan balfsz pasikat fogtatok ki, akik nem értékeltek titeket eléggé a gyerekük mellett, vagy olyan bekepzeltek vagytok, hogy nem bírjátok elviselni, ha nem ti vagytok az egyedüliek, aki számít? Vagy úgy adtok "jó" tanácsot ebben a témában, hogy soha nem is volt gyerekes pasitok? 18as voltam
jún. 16. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!