Miért ilyen a legtöbb férfi?
Imádom ezt a ha a nő otthon van, akkor a pasi tuti el kell tartsa és kuss a neve dumát 🤣
Majdnem 800 000 ft a CSED-em (pont beleesett a számításba egy nagyobb bónuszom), max GYED-et fogok kapni (300 000 HUF kb.)
A nettóm volt kb 400 000 ft míg dolgoztam, a férjem keres 350 000et full time home officeban, uh látom mennyit dolgozik, nem szakad bele.
Így már elvárhatom, hogy emelje meg a seggét ha sír a KÖZÖS gyerekünk?
Bár vele mázlim van, mert szerencsére mindig is közös teherviselés volt itthon, de vicc mikor a pasik a "többet keresek" szöveggel hárítják a feladatokat, meg ilyenkor mind bányász meg hivatásos sofőr, véletlenül se irodista..
Én FÉRFI létemre feladtam a jól fizető állásomat is, hogy közel egy éven át édesanyámat haláláig ÉN ápolhassam és pelenkázhassam, és hogy ne kelljen egy rideg Hospice intézetben töltenie élete utolsó évét a gyógyíthatatlan betegsége miatt.
Igazad van, nem ezért vállalt az édesanyám. Csupán szerelemből...
És most már elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy rajtad kívül vannak más gondolkodású és más hozzáállású emberek is...
Kedves utolsó.
Oké, nem verem a mellem, ha a pasik se..de lássuk be még mindig az sajnos az általános tévhit, hogy apa keresi a pénzt, anya meg gebedjen meg otthon mert ELTARTJÁK.
Hát pedig manapság nem tartják el, a Csed több mint a fizetés volt, GYED is jár ha dolgozott a nő. Akkor áruld már el, hogy hol a jósistenbe van eltartva???
Még ha nem is ilyen szerencsés mint én, azért ha kap 2-300 000 ft-ot, az igenis komoly hozzájárulás a kasszához.
(Én pedig nem dicsekedni akartam, mázlim volt a cseddel, csak jelezni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a férj visz haza több pénzt a munkájából. Simán lehet ám, hogy az anya kerül ilyen szerencsés helyzetbe mint én, és akkor már nagyon nem áll meg az apa keresi a pénzt, anya ezért egyedül viszi a háztartást klisé)
Meg kell gondolni, hogy kinek szülsz. Ha egy férfi 30 évesen mamahotelban lakik, és anyuka ágyba viszi a reggelit, nem fog megváltozni, csak azért, mert lett egy gyereke.
Az én férjem egyébként elég sokat segít.
Ott már nagy baj van, ahol a férj vagy a feleség (esetleg már mindketten) azt számolják, hogy ki visz haza többet, és ki tart el kit.
Ott már elkezdődött a final countdown... LOL
Húzzon gumit, oszt nem jön a gyerek. 🚬A gyerek meg házasság nélkül is képes a megszületésre. Nem úgy fogan sosem, hogy megnézi van-e papír vagy nincs a házasságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!