Miért ilyen a legtöbb férfi?
Nem minden férfi ás árkot ám napi 12 órában, hogy annyira meg legyen munka után szakadva. Amióta visszamentem dolgozni, SOKKAL kipihentebb vagyok, mint amikor "csak" a gyerekekkel voltam otthon...
Plusz nem mindenki pucér seggre szül ám, létezik csed megy gyed is, ami kb megfelel egy fizetésnek az első 2 évben, ha az anyának volt előtte kellő munkaviszonya. Úgyhogy hagyjuk már ezt a baromságot, hogy a nőt el kell tartani ilyenkor. Arról nem is beszélve, hogy a Szegény Dolgozó Férfinak akkor is pont ugyanúgy kellene napi 8-12 órát dolgoznia, ha nem lenne nője meg gyereke. Egyedülállóknak sincs ingyen a kaja meg a kocsi meg a fedél a fejük fölé.
#11 igen milyen érdekes, hogy edzeni meg haverozni van ereje munka után, csak a gyerekkel foglalkozni nincs🤣Akkor minek kellett neki? Na meg mikor anyuka visszaáll dolgozni, mikor a gyerek már ovis, akkor ő is csak tespedjen a tv előtt munka után, a gyerek meg lássa el magát, mert mindkét szülő lusta hozzá?
#10 örülök, hogy vannak azért, akiknél jól működik a dolog, de őszintén szólva én nem mernék belemenni ebbe a rizikóba, mert nagyobb eséllyel nem olyan lesz, mint nálad. És ezt előre tényleg nem lehet látni, lehet egy pasi akármilyen szorgos meg házias, az még nem jelenti azt, hogy a gyerekkel is sokat fog foglalkozni.
"Akkor minek kellett neki? "
Befogni a nő száját.
A társadalmi elvárásoknak megfelelni.
Nézzünk szembe a tényekkel, hogy nagyobb részük csak dugni szeret, nem gyereket nevelni. Védekezésre viszont nincsen elég esze.
Felelősségteljes, gondoskodó apa típus jóval kevesebb van. Meg kell nézni mennyi az, aki válás, szakítás után komolyan harcol a gyerekért, vagy komolyan foglalkozik vele.A legtöbb magasról szarik rá, és csak éli világát a következő, vagy egyszerre több puncival.
Elvileg. Ez sem igaz mindenkire. Magasan képzett nők közül sem hajlandó mindenki mindig használni az eszét, csak a hormon háztartásukat.
#17 a valós arányok szerintem még annál is tragikusabbak, mint amit én látok. Ahogy azt a 15-ös válasz is alátámasztja.
#18 mint írtam, olyan pasik is szarnak a gyerekkel való foglalkozásra, akikből azelőtt nem ezt nézte volna ki az ember. Szerintem a férfiak 95%-ának nem érdemes szülni. Csak sajnos a legtöbb nő nem jut el eddig a felismerésig időben.
"Szerintem a férfiak 95%-ának nem érdemes szülni. Csak sajnos a legtöbb nő nem jut el eddig a felismerésig időben."
Így van. Ha rajtuk múlna, még ennyi gyerek sem lenne, csak a puszta dugás.
Nem jutnak el, mert csak az ösztön hajtja őket, vagy a számító vágy, hátha majd a gyerek miatt a csélcsap kan feje lágya benő. De erre én példát még nem láttam és nem is hallottam a környezetemben, de máshonnan sem. Nem lehet túl gyakori, ha előfordul mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!