Miért van az, hogy a legtöbb nőnek ( iskolai végzettségtől, intelligenciától függetlenül, úgymond véletlenül esik teherbe, a férfi megkérdezése nélkül, hogy ő akarja-e vagy sem, kihasználva és rákapaszkodva a férfira?
Hát szerintem sokkal több az aki tervezett babával lessz terhes,mint aki csak férj megtartásért.
nagy butasa´gnak tartom azért a terhességet,hogy megtartsanak valakit.Egy gyerekkel úgy sem fogják megfogni.Ha valaki menni akar,azt endegni kell!!!Jó vége úgy sem lenne.
Aki pedig tényleg véletlenükl esik teherbe az azért van,mert sem a tabi,sem a kúp óvszer nem 100% biztonságos.
19 hetes,és 20 hós anyuka.
Nálunk az volt a helyzet, hogy 8 éve voltunk együtt. Szóba jött már a baba többször, csak valahogy nem léptünk, nem voltunk elég bátrak. Letettem a tablettát, nem titokban. Vigyáztunk. Összejött. Végülis véletlenül estem teherbe:-) A legtöbb sztöri szerintem ilyen, amire te gondolsz.
Sokszor egy párkapcsolatban akarják is a babát, meg nem is, legtöbbször félnek tőle, anyagiak miatt, a kötelesség miatt stb.
Azóta boldog család vagyunk és szintén vigyázunk, hogy még ne jöjjön a kistesó:-)) De azért nagyon várjuk persze.
Szerintem erre gondoltál, nem arra, hogy a nő felcsináltatja magát /már bocs, de így érzékelhető, hogy ez mástészta/ és eltartatja magát aztán a pasival...
A lehető legnagyobb ostobaság azért babát vállalni, hogy magadhoz láncolj valakit. Mert általában nem jön össze. Ha már nincs szerelem megette a fene, azon egy baba nem segít. Sajnos az én környezetemben is van ilyen, pont a napokban beszélgettük a férjemmel, hogy nem békültek volna ki, ha nem lenne terhes a csaj. Azért vannak együtt szakítás után, mert a csaj közölte, hogy terhes. Hát nagy szerelem lehet.
Én ezt nem tudnám megcsinálni. Mi a férjemmel közösen eldöntöttük, hogy ha jönni akar jöhet, abba hagytam a gyógyszert, nem vigyáztunk, élveztük egymást, és jönni akart, már 13 hónapos.
Tapasztalataim alapján ezt mindig a gyerek szívja meg, mert végignézi hogyan csinálják ki egymást a szülei, vagy "jobb" esetben csonka családban nő fel, anyuka vagy apuka újdonsült párja elviseli...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!