Befogadnád a párod gyerekeit átmenetileg, ha ezen múlna, hogy otthonba kerülnek-e vagy sem?
A párom exe nehány hónapja munkanélküli lett így hamarosan az albérleteből is kiteszik, egyedüli bevétele a csp és a gyerektartás. A gyerekek 12,10 és 8 évesek.
A párom felvetette, hogy fontoljam meg, hogy befogadjam őket, amíg nem rendeződik az anyjuk élete. Szerinte ez max fél év. Szerintem ez viszont nagyon hosszú idő és nincs arra se kapacitásom (sem anyagi, sem fizikai), hogy innentől 6 gyereket neveljek, ráadasul 7-en nagyon szűkösen férnénk el a házban. 2 szoba van+ a nappali, ami egybe van nyitva a konyhával. Addig rendben, hogy itt elférnének a gyerekek, de onnantól lépni is alig tudnánk.
Nagyon szemét dolog, ha én így inkább arra hajlok, hogy nemet mondok?
#9: ja, amost a párod éli az agglegény életét, csak szexelni jártok össze, de neked passzolná le? Ez még jogilag is kifogásolható, de ha meg is teszed, egy balek vagy.
Oldja meg, ha már megcsinálta a gyerekeket.
Ez a kérdés volt már, pont ugyanezzel, hogy fél szobát bérel a párod, 6 gyerek, satöbbi.
Legközelebb legalább a részleteken változtass már kamukérdések esetén.
Akik befogadnák őket!
Ti hogyan oldanátok meg a felügyeletet, orvost, sulit? Engem ez aggaszt a legjobban. Peldaul, ha betegek, az enyéimmel el tudok menni gyáp-ra, de velük... Meg az a része, hogy nem szeretném, ha az én gyerekeim helyzete lenne emiatt veszélyben, teszem fel, nem tudom, van-e valami szabályozas, hogy adott nm-en hányan élhetnek stb.
De egyébként a legszánalmasabb, hogy ezeket az aggódalmaidat velünk beszéled meg, nem a pároddal.
Ez a kérdés vagy kamu, vagy egy nagyon sz*r kapcsolat az egész.
Ezt a párodnak és családjának és/vagy a gyerekek anyjának családjának kell megoldani.
Nem a te dolgod.
#14! Ha az anyuka utcára kerül, szerinted mikor fog talpra állni, hogy visszavehesse a gyerekeket? Elárulom, soha. Nem akarod őt is befogadni?😁
Amúgy akik itt amellett kampányolnak, hogy be KELL őket fogadni, miből gondolják, hogy jobb helyük lenne náluk, mint nevelőszülőknél, ahol legalább elférnek? Ha a kérdező számára idegenek a gyerekek, akkor gondolom, a gyerekei számára is. Vagyis az apa gyerekeinek legalább 4 idegenhez kéne alkalmazkodni egy szűk helyen (azt nem tudjuk apuka mennyire tartja velük a kapcsolatot, de mivel most se ott él, gondolom, ez nem változna.) Nevelőszülőknél lehet, csak kettőhöz, élhető méretű helyen.
Kedves 13-as! Bocsi, hogy olyan unalmas az életem, hogy mások is jarnak hasonló cipőben! Ha szerinted ez már volt/unalmas/kamu/stb. akkor én nem foglak erőszakkal a kérdésem elé szögezni! Hajrá, van még pár, az enyemnél ígeretesebb. Azzal viszont nem leszek előrébb, hogy másnak már megmondtátok a tutit!
A környékünkön kb 5 olyan gyermekeit egyedül nevelő anyuka van, aki 3 gyereket nevel, sőt tudok durvábbat is, van közülük 2 akiknek a párja szintén azon a szállón lakik, ahhol az enyém... Ez van, ha az ember egy munkásszálló szomszédságában lakik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!