Jogos,hogy nem kel a gyerekhez,csak mert ő dolgozik?
Csak pénteken és szombaton hajalndo kelni a gyerekhez,mert O dolgozik,pénzt kell valakinem keresni. Ez igaz. Viszont, 17 hónapos lesz lassan a lányom,és már régóta nem szoptatok. De mindig volt valami,ami miatt kelni kellett hozzá. Átlag öt órákat alszok,három négy részletben. Nem feltétlen emrt ennyit fent van,de sokszor elaludni se sikerül,mire felkel,utána meg nem bírok visszaaludni. Nem tudom mivel vegyem rá,hogy hétközben is felkeljen,mert én már nem bírom. Folyamatos szivritmiszavarom van, aftaim,herpeszem,minden szr bajom a nem alvastol. Ha hazajön,már nem tudok aludni,akármilyen fáradt vagyok. Annyira túl vagyok porogve,hogy nem bírok,meg már este is van. Hétvégén tudok délelőtt visszaaludni,de kevés már. Szeretnék aludni éjjel,nem csak pár órákat több részletben.
Nincs egy épkézláb nagyszülő sem,nem számíthatok senkire.
Folyamatosan elfelejtem dolgokat,elhagyók dolgokat.
Napközben is állandó foglalkozást igényel,egy tál meleg ételt nem tudok nyugiban megenni.
Ja és hiába kel péntek szombat,valahogy az ő térfelén az ágynak annyira nem lehet hallani,vagy én nem tudom,de folyton oldalba kell bokodnom,hogy menj már a gyerekhez mert ébren vaan,sír.
Bocs helyesírási hibákért,sietnem kell az írással. Tanult ember vagyok,az egyetemet munka mellett csináltam,sok nem alvás volt akkor is,de az könnyebbnek tűnt mint ez.Most úgy érzem két darab szám összeadása.kihivas.
Szerintem igen, jogos. De ha te nem érzed annak, akkor meg nem az.
Én nem tudtam volna elképzelni, hogy miközben én napközben bármikor eldőlhetek a gyerekkel, a dolgozó férjemet ugrasszam éjszaka (ettől függetlenül ha felébredt rá, képes volt átmenni a babához).
Tanult ember vagyok,az egyetemet munka mellett csináltam
De nem tudsz kirakni egy rohadt szóközt az írésjelek után...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!