Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos,hogy nem kel a gyerekhez...

Jogos,hogy nem kel a gyerekhez,csak mert ő dolgozik?

Figyelt kérdés

Csak pénteken és szombaton hajalndo kelni a gyerekhez,mert O dolgozik,pénzt kell valakinem keresni. Ez igaz. Viszont, 17 hónapos lesz lassan a lányom,és már régóta nem szoptatok. De mindig volt valami,ami miatt kelni kellett hozzá. Átlag öt órákat alszok,három négy részletben. Nem feltétlen emrt ennyit fent van,de sokszor elaludni se sikerül,mire felkel,utána meg nem bírok visszaaludni. Nem tudom mivel vegyem rá,hogy hétközben is felkeljen,mert én már nem bírom. Folyamatos szivritmiszavarom van, aftaim,herpeszem,minden szr bajom a nem alvastol. Ha hazajön,már nem tudok aludni,akármilyen fáradt vagyok. Annyira túl vagyok porogve,hogy nem bírok,meg már este is van. Hétvégén tudok délelőtt visszaaludni,de kevés már. Szeretnék aludni éjjel,nem csak pár órákat több részletben.

Nincs egy épkézláb nagyszülő sem,nem számíthatok senkire.

Folyamatosan elfelejtem dolgokat,elhagyók dolgokat.

Napközben is állandó foglalkozást igényel,egy tál meleg ételt nem tudok nyugiban megenni.

Ja és hiába kel péntek szombat,valahogy az ő térfelén az ágynak annyira nem lehet hallani,vagy én nem tudom,de folyton oldalba kell bokodnom,hogy menj már a gyerekhez mert ébren vaan,sír.

Bocs helyesírási hibákért,sietnem kell az írással. Tanult ember vagyok,az egyetemet munka mellett csináltam,sok nem alvás volt akkor is,de az könnyebbnek tűnt mint ez.Most úgy érzem két darab szám összeadása.kihivas.

2024. ápr. 25. 12:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
66%
Azt kihagytad, hogy pentek szombat a ferj kel fel a gyerekhez. 😃
2024. ápr. 26. 21:25
 102/102 anonim ***** válasza:
59%
Én teljesen együtt érzek veled, és szörnyen sajnálom a helyzeted, főleg hogy ilyen régóta megy :( Nálunk nem lett megbeszélve, egyszerűen kialakult hogy a férjem kel föl hozzá éjjel (csak egyszer kellett), mert ő csak leteszi a fejét és elalszik, én meg ha egyszer felébredek, soha. És ő is tudja hogy napközben én vagyok vele, ha nem alszom használhatatlan vagyok. Meg kell értetned vele hogy egyszer még kár erheti a gyerekedet véletlenül ha ennyire kialvatlan vagy, ez nem játék, neked most a gyerek a munka, ha egyszer bebólintasz és vele addig történik valami, akkor kit fog hibáztatni? Próbáljátok meg hogy egyik nap egyik, másik nap a másik kel fel. Egy rosszabb éjszaka senkit nem vág földhöz, de sok egymás után... Ha nagyon nem megy bele, ragaszkodj a fizetett segítséghez. Attól hogy anya lettél, még jogod van aludni, emberi alapszükséglet, nem a férjed körül forog az univerzum.
2024. ápr. 26. 23:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!