Jogos,hogy nem kel a gyerekhez,csak mert ő dolgozik?
Csak pénteken és szombaton hajalndo kelni a gyerekhez,mert O dolgozik,pénzt kell valakinem keresni. Ez igaz. Viszont, 17 hónapos lesz lassan a lányom,és már régóta nem szoptatok. De mindig volt valami,ami miatt kelni kellett hozzá. Átlag öt órákat alszok,három négy részletben. Nem feltétlen emrt ennyit fent van,de sokszor elaludni se sikerül,mire felkel,utána meg nem bírok visszaaludni. Nem tudom mivel vegyem rá,hogy hétközben is felkeljen,mert én már nem bírom. Folyamatos szivritmiszavarom van, aftaim,herpeszem,minden szr bajom a nem alvastol. Ha hazajön,már nem tudok aludni,akármilyen fáradt vagyok. Annyira túl vagyok porogve,hogy nem bírok,meg már este is van. Hétvégén tudok délelőtt visszaaludni,de kevés már. Szeretnék aludni éjjel,nem csak pár órákat több részletben.
Nincs egy épkézláb nagyszülő sem,nem számíthatok senkire.
Folyamatosan elfelejtem dolgokat,elhagyók dolgokat.
Napközben is állandó foglalkozást igényel,egy tál meleg ételt nem tudok nyugiban megenni.
Ja és hiába kel péntek szombat,valahogy az ő térfelén az ágynak annyira nem lehet hallani,vagy én nem tudom,de folyton oldalba kell bokodnom,hogy menj már a gyerekhez mert ébren vaan,sír.
Bocs helyesírási hibákért,sietnem kell az írással. Tanult ember vagyok,az egyetemet munka mellett csináltam,sok nem alvás volt akkor is,de az könnyebbnek tűnt mint ez.Most úgy érzem két darab szám összeadása.kihivas.
#9. Aludtál a gyerekkel délután
Na nekem. Ilyen nincs, mert a lányom a kötelező életkori minimumot, ha teljesíti alvás szintjén. Nagyon régóta nem alszik délutánonként
Naponta kb fél órát, napközben. Sajnos nekem ez kevés a világmegváltáshoz.
Verd magad hátba, hogy ilyen ügyes vagy, majd ettől megszűnik a szívritmuszavarom, ami ugye hiszti.
Erre még jó az,hogy anyámhoz járok át elég gyakran,mert demems. Van ugyan ápolója,de én is kellek
Más meg alszik délután a gyerekkel és osztja az észt,hogy hisztizek.
Írjátok ezt, hogy nappal is lehet aludni a gyerekkel. Aha. Kb. 6 hetes kor óta ilyen nálam nem volt.
Vagy séta közben alszik, ahogy tolom a babakocsiban, vagy ha a lakásban, akkor rajtam alszik el cicin, és vagy le tudom rakni (általában nem), de akkor olyan helyre, hogy mellette kell lennem, aludni végképp nem tudnék.
Meg egyébként, nem mindenki működik ám úgy, hogy vízszintesbe dől, aztán alszik is. Akkor sem, ha amúgy hullafáradt. Mert akinek ez megy, az este/éjjel is hamar elalszik, ergo, össze sem hasonlítható azzal, aki már a kimerültség miatt alvászavaros.
Írtad bárhol is hogy nap közben sem alszik???? Utána idiótázz le bárkit is miután minden információt megosztottál velünk!
Ha éjjel sem alszik eleget legalább napközben fáraszd le annyira hogy délután aludjon.
Az idegrendszerének még kell a megfelelő mennyiségű alvás
Az én 14 hónaposom ébredéstől meg sem áll, egész nap mozog, fut, ennél jobban nem tudom, hogy lehet lefárasztani. Ennek ellenére is minimálisan alszik, akkor sem lehet abban a 45-60 percben megváltani a világot. Az ágyáig nem lehet elvinni, az másik szoba, simán felkel. Kanapéra, franciaágyra rakom le. Ha ügyes vagyok, egy pisire kiugorhatok a szobából.
De ha minden klappol, akkor sem bírok lefeküdni mellé, és aludni. Éjjel is forgolódom. Örülök, ha ebben az 1 órában kicsit mentálisan feltöltődöm.
14# Egy gyökér vagy..:)
Kérdező, fizetett segítség opció-e esetleg?
"Folyamatos szivritmiszavarom van, aftaim,herpeszem,minden szr bajom a nem alvastol."
Ez mondjuk nettó baromság.
Eszembe nem jutna amúgy, hogy az keljen a gyerekhez, akinek másnap munkahelyen kell dolgoznia és nem szundizhat egyet a gyerek mellett. Amúgy van bölcsi, vissza mehetsz te is dolgozni és onnantól kelhettek felesben. Vagy apu megy gyedre helyetted és te mész vissza dolgozni, ő meg majd kel a gyerekhez. Amíg te vagy otthon, neked kell(ene) kelni.
Nálunk nem volt beosztva ki kel a gyerekhez.
Ha kelt a gyerek akkor mindketten felkeltunk automatikusan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!