Bogica0616 kérdése:
Miért csak pár kiskanállal eszik a 16 hónapos totyogó?
Figyelt kérdés
Pár hónapja már feltettem hasonló kérdést. Vitaminokad adók neki, de a föt ételt, baba ételt, kenyeret mind elutasitja, jobban mondva csak pár kiskanállal eszik belőle. Próbáltam azt is megvárni hát ha nagyon éhes lesz. Amit eszik kb szívesen az a kuki, alma és a tápszert. De ezen nem lehet élni.tegnap 17:57
1/9 anonim 

válasza:

Adòk? Föt étel? Bogika én nem csodálom nem eszik rendesen a pujád. Adok neki főtt ételt, így majd lesz étvágya.
2/9 anonim 

válasza:

Először is a kukit sürgösen hagyd ki, azzal csak eltelik, de sem kalória, sem tápanyag nincs benne!
Másodszor egy kisgyerek gyomra kb akkora mint a saját ökle, a pár kiskanálnyival bőven tele lesz.
Harmadszor nem baba-ételt (ugyan nem tudom, mit értesz ez alatt) akarj neki adni, hanem amit magatoknak is készítesz, abból kapjon ö is, és lehetőleg darabosan, amiket kézzel a szájába tud tenni.
Szerintem a gyerekkel semmi baj sincs, eleget eszik, csak a fölösleges vackokat felejtsd el.
4/9 A kérdező kommentje:
Vìzet iszik, se tea, se szőrp. Együtt eszünk azt amit főzök reggeli is az amit én eszem. Egyedül alváshoz kap tápszert ami 150 mili összesen. Nasizás nincs, dörmi és társai. Ha az öklét megnézem a negyedét sem eszi meg. Baba étel pedig: kinomba vettem Hipp üveges étel és tálkasat, régen szerette mielőtt januárban csúnyán beteg lett az egész család, de ez sem kell.
tegnap 19:21
5/9 anonim 

válasza:

Tényleg próbáld meg a megfött darabokat elétenni, hogy egyedül próbákozzon. Eleinte természetesen rengeteget le fog ejteni, meg nem igazán látod, hogy eszik belöle, de ennek ellenére nagyon hamar megszokja, utána menni fog.
6/9 anonim 

válasza:

Egy 16 hónapos gyerek ökle kb két evökanálnyinál nem több!
7/9 A kérdező kommentje:
2 kávés kanálnyit eszik. Darabosan és magától. Tőlem már nem fogad el semmit.
tegnap 19:45
8/9 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat, kicsit még nyugodtan, hogy normalis, hogy alig eszik. Az első lányom ilyenkor már kb annyit evett mint az én adagom fele. Valamint sokan mesélik, hogy az ő ennyi idős gyerekük annyit eszik mint ők.
tegnap 20:00
9/9 anonim 

válasza:

Fogzas miatt is simán lehet, hogy nem szívesen eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!