Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a 16...

Miért csinálja ezt a 16 hónapos gyerekem?

Figyelt kérdés
Sokszor csak úgy rajon a hoppáré akkor csak ordít. Ordít, amint kiteszem a lábam a szobából,és nem ölben van, ordít,míg az etetőszekben várnia kell 3 percet a kajára, ordít,ha em az van, ahogy ő elképzeli a dolgokat. De annyira,hogy taknya, nyála egybe van, magankívuli állapotba kerül. Nincs tévézés, sem telefonozas, nem tömom edesseggel, amik talán fokozatnak ezeket. De már azon gondolkodom,hogy ettől még a tévézés is jobb, mert akkor nem ordít, nem kerül ilyen allapotba. Nagyon nehezen bírom ezeket a helyzeteket😳
2024. febr. 26. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
napirend? alvás? evés? szabad mozgás? levegőzés? ezek rendben vannak?
2024. febr. 26. 11:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy igen, rendben,épp ezért nincs lövésem sem mi van vele, termeszetes-e ez, miért borul így ki?
2024. febr. 26. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem rendben van, életkori sajátosság illetve szepa is fellángol 1,5 éves kor körül. Az sem mindegy te hogyan reagálsz ezekre a kiborulásokra. Ha esetleg nem ismered, akkor érdemes a válaszkész nevelésről olvasgatni. Figyelemeltereléssel sok minden megoldható.

Az én fiam ekkor tájt azt csinálta az etetőszékben, hogy ha nem kapta meg a leves után kb azonnal a főételt, h elkezdte hánytatni magát. Aztán utána is, ha nem vettem ki azonnal….

2024. febr. 26. 12:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Ingerült leszek nagyon,nem könnyedén veszem.
2024. febr. 26. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Vszleg a te "idegedet" érzi meg és arra reagál így:(
2024. febr. 26. 13:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze,hogy ideges vagyok már, amikor már sokadjára csinalja. Nem úgy történik, hogy ideges vagyok, és arra reagál így a gyerek.
2024. febr. 26. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
vszleg ideges vagy alapból is, mert számítasz rá, hogy egy ponton érkezik ez a kitörés részéről is. a kiírásod hangvétele is ideges. ami nyilván oké, de a gyereked erre reagál.
2024. febr. 26. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Az en 14 honaposom is ilyen idonkent, szerintem eletkori. Figyelemeltereles, de van, hogy alig akarja abbahagyni. Durva tud lenni. Van itt minden, fogzas, szepa, dackorszak kezdete… Lesz meg durvabb is
2024. febr. 27. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!