Mit csináljak ha 16 hónapos kislányomba alig tudom beleimátkozni a Nurofent? Trükkök? Tippek?
50 ml elkészített szörpbe, gyümilébe, teába teszem a cumisüvegbe. Így megissza. Mindent így adok be neki.
Nem kínozom, nem fenyegetem, nem könyörgöm. Ha nagyon nem akar inni, előtte adok neki egy kis sós kekszet, kukit, hogy szomjas legyen.
Ez nekem mindig beválik. Nem is tud róla a gyerkőc.
16 de 18 hónaposan sem iszik szörpöt, gyümipevet, tejitalt
Semmit
Csak a vizet fogadja el ( hál Isten.. pedig azért szoktam kínálni, hogy ismerkedjen a dolgokkal)
Amúgy nálunk a legfőbb baj a cukorral van.
Édes..
Mint minden gyógyszer és étrendkiegészítő...
Emiatt nem szereti
Fecakendővel nyelv mellé hátra szoktam nyomni
Fejét felemelem magasra
Kénytelen nyelni...
A vas rosszabb ( Robokid) tuhából nem is jön ki
"ha sír nem nyomhatom bele a szájába mert félre nyelheti"
Ugyan már! Szerinted a kórházban, ha szájon át kell valami, akkor udvarolnak a gyereknek, hogy beadják a gyógyszert? Egyébként nem a nyelve alá, hanem oldalra, hátra kell nyomni, apránként.
Vizezni, hígítani pedig nem javasolt. Úgy egyáltalán nem tudod kontrollálni a bevitt mennyiséget. Főleg, ha "nem jó ivó baba".
De ha ilyen nehezen megy, érdemes lenne eleve felülvizsgálnod, hogy kell-e egyáltalán? Minek a nurofen? A láz hasznos. Csak akkor csillapítsd, ha rosszul van tőle. Ha viszont a beadástól van rosszabbul, akkor nyilván nem kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!