Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 1-2 hetes baba ha kórházba...

1-2 hetes baba ha kórházba kerül láz miatt mikor engednek ki?

Figyelt kérdés
Férjem belázasodott és köhögni kezdett, majd elkapta a nagyobbik kisfiam is. Neki 39 fok feletti láza volt ma, amit levitt a lázcsillapító. (Apa már jól van.) Én elkezdtem köhögni. A kistesó 9 napos. Tudom, 1 hónapos kor alatt kórház. Jelenleg jól van, de mivel én is elkaptam, gondolom hamarosan ő is elfogja. Ha be kell menni kórházba láz miatt, akkor mikor engednek ki? Ha 24 órája láztalan? Nagyon félek. Nem akarom megint napokra itt hagyni a nagyot. Félig anyatejes, félig tápszeres.

febr. 16. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
A nagy hány éves?
febr. 16. 22:38
 2/14 A kérdező kommentje:
18 hónapos.
febr. 16. 22:38
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha anyatejes akkor átadod neki az ellenanyagot vagy mit. Bocsi fáradt vagyok. Ha el is kapja emiatt nem lesz vészes lefolyása remélhetőleg.
febr. 16. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért kell kórház ilyen piciknél, mert még nem szoktak belázasodni, tehát, ha igen, akkor valami nagy baj van. Szóval ne pánikolj előre, szoptass és adod neki az ellenanyagot. Barátnőm, amikor szült, már úgy ment haza a picivel, hogy az egész család covidos volt. Ő is kidőlt, egyedül a pár napos babának nem lett semmi baja.
febr. 16. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Nyugi, pár hete ezen mentünk át mi is: a legkisebb gyerekünk ma 4 hetes. Amikor hazahoztuk a kórházból 1 hétre rá először a legnagyobb gyerekünkön jött ki a 39 fokos láz, köhögés, pár napra rá a középsőn. A doki szerint influenza. Majd egymás után mindkét szülőn átment. Én ilyen rosszul évek óta nem voltam.

A baba anyatejes. Nem lázasodott be, csak taknyos lett, pár nap után az is elmúlt. De azért az az egy hét, amíg mindenki padlón volt az kegyetlen volt.

febr. 16. 23:22
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Pont erre való a szoptatás, ha szoptatod , megkapja az ellenanyagot, ne pánikolj előre a semmint teljesen felesleges.

Minél többet szoptass, ne tápszerezd !

febr. 17. 00:04
 7/14 A kérdező kommentje:

Sajnos a tápszer az nem az én döntésem. Fejek neki, szoptatok de nem elég. Plusz nem tudom azt csinálni, mint az elsővel, hogy 0-24 cicin van, mert akkor a naggyal nem tudok semmit sem csinálni. Jelenleg 7x eszik, abból 4-5 anyatej, 2-3 tápszer (így nagyjából).

Remélem nem lesz tényleg semmi gond. Nagyon nem akarom itt hagyni a nagyot megint :(

febr. 17. 00:33
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Egy vírusfertőzés előbb gyógyul, minthogy ellenanyag termelődhetne.
febr. 17. 05:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom 3 hónapos koráig háromszor volt beteg a család. Hol apuka hozta haza a munkahelyéről, hol a tesó. Mindig a pici úszta meg legkönnyebben. :) Szóval ne aggódj előre! Szoptasd amennyit tudod, ha extra folyadék igénye lenne is és ne köhögd telibe, nem lesz semmi gond.

Az sokmindentől függ, hogy láz után mikor engednek ki a kórházból, de ne erre gyúrjál! :)

febr. 17. 07:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a kórházból jöttem úgy haza, hogy már beteg volt mindenki, a kicsinek mégse volt semmi baja. Előre ne pánikolj, ha meg menni kell, akkor menni kell, gyógyulásig gondolom bent kell tartsák. Most már két gyereked van, innentől ez így marad, néha adódik olyan helyzet, hogy választanod kell és az egyiknek az nem fog tetszeni. Értem, hogy nagyon kicsi a korkülönbség, de akkor sem tudsz osztódni.
febr. 17. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!