Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 1-2 hetes baba ha kórházba...

1-2 hetes baba ha kórházba kerül láz miatt mikor engednek ki?

Figyelt kérdés
Férjem belázasodott és köhögni kezdett, majd elkapta a nagyobbik kisfiam is. Neki 39 fok feletti láza volt ma, amit levitt a lázcsillapító. (Apa már jól van.) Én elkezdtem köhögni. A kistesó 9 napos. Tudom, 1 hónapos kor alatt kórház. Jelenleg jól van, de mivel én is elkaptam, gondolom hamarosan ő is elfogja. Ha be kell menni kórházba láz miatt, akkor mikor engednek ki? Ha 24 órája láztalan? Nagyon félek. Nem akarom megint napokra itt hagyni a nagyot. Félig anyatejes, félig tápszeres.

febr. 16. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy biztassalak, nálunk is hasonló volt, összeszedtem valami brutál fosós vírust, mikor 3 hetes volt a lányom, 39-40 fokos lázzal fetrengtem. Neki semmi baja nem lett, én is szoptattam, persze fertőtlenítettem, mint őrült, de van remény! Drukkolok.
febr. 17. 09:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, lassan el kell fogadnom, hogy most már 2 gyerekre jut 1 anya és mindig van, akinek nagyobb szüksége van rám. Jelenleg ez a pici. Szerencsére az apjával is nagyon jól el van a nagy. De mikor kórházban voltam azért megviselte.

Remélem nem kapja el. Sokat tenni ellene úgy sem tudok.

febr. 17. 10:06
 13/14 babyboom567 ***** válasza:
69%

A tesóm 2009-ben szült,akkor volt a H1N1 járvány.Szülés után a kórházba kapta el a tesóm, és fertőzte meg a férjét,az újszülöttnek semmi baja sem lett.

(azt is tegyük hozzá, hogy az egészen szűk és tág családba rajtam kívűl,mindenki be volt oltva H1N1 ellen,mert 2 újszülött is érkezett abban az időben.És "tök" érdekes, hogy kizárólag én meg a 2 újszülött nem kapta el,azonkívül mindenki beteg volt, keresztanyuék majdnem belehaltak.A tesómékat én ápoltam,mikor kijöttek a csecsemővel a kórházból,a sógoromnak mellhártya szövődmény is lett belőle)

febr. 17. 11:00
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
A barátnőmnek az 5 hónapos baba lázasodott be pár napja. Közel 40 fokos láza volt. Felhívta az ügyeletet és azt mondták, hogy adjon lázcsillapítót és borogassa hidegvízes textilpelenkával, amig nem megy 38 fok alá. A barátnőm egész éjjel nem mert aludni (3 gyerekkel volt otthon egyedül). Reggel már nem volt lázas a baba, azóta sem. Másnap el kellett menniük a háziorvoshoz, ott kaptak a kórházba beutalót, ha bármi lenne, akkor rögtön tudja vinni a picit.
febr. 17. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!