16 hónapos kezelhetetlen?
16 hónapos a fiam. Hetek óta borzasztóan viselkedik. Sose volt azaz egyedül játszok kisgyerek, viszont most teljesen kifordult magából. Két napja tiszta ideg vagyok, úgy érzem elfogytam, kifaradtam. Mindent csinal amit nem szabad és nem érti hogy nem, ha kell 100x mondom és akkor se. Konnektorba nyulkal, földhöz vágja az edényeket, a műanyag már nem érdekli. Folyton az kell amiben én főzök, ha nem kapja üvölt. Wc be nyulkal, szethordja a szemetes kukát, takaritoszereket megtalálta és minden kaját amit elé rakok bevesz a szájába utána kiveszi szetkeni, innivalojat locsolja. Szennyeskosarat ki pakolja, ahogy bemegy a fürdőbe 2 perc és minden a foldon. Szóval amit csak ér pakol és rombol, szemetel. Egész nap megyek utána pakolok, takarítok és hallgatom a hisztit. Hogy lehet ezt kezelni? Más gyerek is ilyen? Nagyon nagyon faradok, az elmúlt két
napban úgy érzem kifaradtam.
Nálunk igen.
Kislányomál 17 hónaposan kezdődtek ezek a dacos hisztik. Most 2év3 hónapos. Hááát nen egyszerű. Vannak jobb hetek, de aztán mindig durvábban visszajön. Főleg fogaknál, idegrendszeri éréseknél, beszédfejlődési ugrádoknál erősödött be.
Kitartást!
Aha, enyem is ilyen lenne, de fizikailag akadalyozom.
Pl minden ajtot zarok, ahova nem akarom hogy bemenjen. Minden szekrenyen zar van, de meg a kukan is, amerikai konyhas nappalink van es a kukat nem tudom sajnos eldugni, de van rajta gyerekzar 🤷♀️
Konnyitsd meg a dolgod kerdezo!
Van egy szekreny nalunk a konyhaban, ott pakolhat, tobbiben nem, aztan ennyi.
En speciel ezeket vettem a dm-bol, mert ezt nem tudja kinyitni:
Nem szep, de minden mast kinyitott eddig 😂 En mindenhova ezt raktam; nem csak sarokra. Konnyen le lehet szedni a ragasztot is, nem marad nyoma, ha majd le akarod szedni.
De tokmindegy melyiket veszed amugy, rakeresel hogy gyerek biztonsagi zar es kidob egy milliot. Csak nalunk problema volt, hogy 1 honap alatt megtanulta kinyitni a tobbit, igy ujakat kellett keresni 😄
Hat de amugy pont, hogy tudsz ellene tenni. Mindent el kell pakolni, ami torekeny es eleri. Nem is ertem eddig hogy birtad vagy ez hogy nem jutott eszedbe. Hogy kerul a kezebe egy vaza vagy befottesuveg??
Nalunk mar kb 8 honapos koraban pakolni/zarni kellett mindent, kulonben romokban lenne a haz es az idegeim 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!