Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 hónapos kezelhetetlen?

16 hónapos kezelhetetlen?

Figyelt kérdés

16 hónapos a fiam. Hetek óta borzasztóan viselkedik. Sose volt azaz egyedül játszok kisgyerek, viszont most teljesen kifordult magából. Két napja tiszta ideg vagyok, úgy érzem elfogytam, kifaradtam. Mindent csinal amit nem szabad és nem érti hogy nem, ha kell 100x mondom és akkor se. Konnektorba nyulkal, földhöz vágja az edényeket, a műanyag már nem érdekli. Folyton az kell amiben én főzök, ha nem kapja üvölt. Wc be nyulkal, szethordja a szemetes kukát, takaritoszereket megtalálta és minden kaját amit elé rakok bevesz a szájába utána kiveszi szetkeni, innivalojat locsolja. Szennyeskosarat ki pakolja, ahogy bemegy a fürdőbe 2 perc és minden a foldon. Szóval amit csak ér pakol és rombol, szemetel. Egész nap megyek utána pakolok, takarítok és hallgatom a hisztit. Hogy lehet ezt kezelni? Más gyerek is ilyen? Nagyon nagyon faradok, az elmúlt két

napban úgy érzem kifaradtam.

nov. 7. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Na a kaves dolgot pont ma reggel kovette el az en kisfiam is, elfelejtettem hogy az asztalon mar eleri. Szerencse, hogy mindig hidegen iszom.

Ilyenek persze tortennek. De ne legyen nyomasztoan ures a nappali, illetve ne igy fogd fel. Mert ez is hamar elmulik.

Nalunk is mar altalaban novemberben karacsonyi dekor van mindenhol, a fat is felallitom mar december elejen. Hat iden ez elmarad es lehet fa se lesz, mert nem tudom hova eltenni hogy ne erje el😅😂

De majd jovore maskepp lesz. Minden csak atmeneti, gyorsan felnonek 🥺🥺

nov. 7. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Karácsonyfa helyen még a férjem is gondolkodik :) én elővettem már egy karácsonyi manot hát nincs kímélve, de sebaj. Próbálok türelmes lenni vele. Eddig nem volt ilyen probelma, mindig adtam neki mást és ezt el is fogadta. Most nem. Bízok benne hogy csillapodik idővel. Egy pár zárat viszont biztosan beszerzek.
nov. 7. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy konyhaszekrény legyen,meg egy fiók,amit ki-be pakolhat.

A lányomat lekötötte. Úgy főztem pl,hogy ő kipakolt, "főzött" velem.

Minden más ajtón gyerekzár volt.

Már lassan 9 éves,de egy gyerekzár még mindig van az egyik fiókon 🤣. Meg se próbálja kinyitni. De nem is tudná.

nov. 7. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen volt, utána ez alakult majd jött helyette más. Nem veled van a baj, ilyen korosztály, de az is benne van szerintem, hogy sokan nem tudják vagy nem látnak napi szinten ilyen korú gyereket és jön a hideg zuhany és akkor ez még csak a bevezető. Egyébként én is hagytam 1 pakolós részt, többit lezártam ami olyan. Plusz azért nagyon figyelni kell őket azért még, nálunk itt körül kezdte, hogy kb a plafonra is felmászott. Kitartást!
nov. 7. 14:03
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Hmmm.ilyenkor szokták bolcsibe adni, hogy anya ne kapjon idegosszeomlast.:))
nov. 7. 15:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Azert adjam bolcsibe, mert pakol a gyerek es ez zavaro? Ez ugye nem csak nekem nem eletszeru? Es delutan vagy hetvegen nem pakol? :)))

Vagy akkor bebiszitterre bizzam es ne is lassam soha? :D

nov. 7. 15:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Zárak jó ötlet. Plusz járóka és/vagy babakarám, amíg a háztartást csinálod. Akkor engedd ki, amikor szorosan követni tudod. És sokat vidd ki, legyen jól lemozgatva.
nov. 7. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!