Ovis/iskolai anyák napjára nagymamát?
Miért lett ez szokás? Azt most hagyjuk, hogy őt köszöntse a saját gyereke. Na de megint sok gyerek mindkét nagymamát hozza, én meg ikres anyaként 2 gyerek okán vagyok ott saját jogon és hátul a sarokban fél lábon álltam végig a tavalyit is mert a székeken a sok öreg nyanya ül (némelyik azt sem tudja milyen rendezvény, vagy el sem lát odáig ki mondja a verset).
Miért nem lehet véget vetni ennek a hülyeségnek?
38# Én azt írtam, ahogyan én nőttem fel és mi élünk. Nálunk nem volt szokás, a suliban oviban sem. Úgyhogy itt a gyakoriról olvasom most először ezt esküszöm, hogy valahol a mamákat is köszöntik így rendezvényen. Ha meg nem engedélyezte az iskola, ajándékot se csináltak nálunk, arról nem én tehetek. Ettől elhiheted nem vagyok rosszabb ember, mint te. Van ahol ez nem szokás. Márpedig nálunk nem ő a gyerek anyja, ahogy mamám se az enyém. Ettől még igencsak szoros a kapcsolat, de aznap mindenki a sajátját ünnepli.
Szerintem ezt döntse el az ovi/suli. A nyanya pedig nem szép, tiszteletlen. Ha engedélyezve van, akkor pedig sajnos a fejére is állhat a kérdező. Max odamegy hamarabb és előre áll.
Kérdezzen rá a kérdező náluk mi a szokás
Kiderül a kérdésből, ott lehetnek a nagymamák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!